2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد زدم از خونه بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 53 پست
یا بادمجون میگیره من دوست دارم کلا بادمجون میره چاق چله شو سوا میکنه می‌خره بعد خی متلک بارم میکنه

این شوخیا بین زنو شوهر عادیه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
دراز مشکی؟واقعا برای نوشابه این رمزه؟مشکل بیشتر از شماس تا همسرت

نمیدونم واقعا یه بارم مهمون بودیم پیشه اقوام همسری من به بچه هام گول دادم نوشابه کم بخورم سر سفره نوشابه زرد مشکی بود من  گفتم نه من دارم مشکی دوست دارم زبونم عادت کرده دیگه همه زدن زیر خنده شوهرم هم خمین طور بعد اومدیم خونه با شوهرم دعوام شد گفتم چرا تو طرف منو نگرفتی تو هم خندیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم واقعا یه بارم مهمون بودیم پیشه اقوام همسری من به بچه هام گول دادم نوشابه کم بخورم سر سفره نو ...

والا منم شده تو ی جمع  ک حرفمو با ی نیت دیگ بفهمننو بخندن این ک دعوا نداره این جور مواقع شمام ی لبخند کوچیک بزن و ب کارت برس واکنش نیاز نیست

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
اخه من از این وشخیا کنم بعدش میاد یه بار منم خواستم تلافی کنم گفتم عزیزم میشه صابون گلنار بگیری خیلی ...

والا بین منو همسرمم از این شوخیا هست ولی هیچکدوممون بهمون بر نمخوره

امضات  شماره ازش نداشتی  کجا اشنا شدین

متاسفانه تو گوشیم بود اونم سوخت

بعد به مدت که رفتم رو اکانتم دیدم اکانت هاش هم حذف کاربری زده💔حالا اگه کاربری جدیدهم زده باشه من ندارم

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
متاسفانه تو گوشیم بود اونم سوخت بعد به مدت که رفتم رو اکانتم دیدم اکانت هاش هم حذف کاربری زده💔حالا ...

اخیی

انشالله یبار که رفتی زیارت اقا امام رضا همونجا تو صحن ببینیش 

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

اخیی انشالله یبار که رفتی زیارت اقا امام رضا همونجا تو صحن ببینیش 

ایشالله🤲  خیلی ممنون🩷

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺