2777
2789
منم همینطور خیلی لباس میخرم فقطم اینترنتی 

من هر دو مدل

اینترنتی قیمتش بهتره

ولی یهو داخلش جنس بد هم هست 

حضوری خوبیش اینه از نزدیک میبینی

برای بچه هم پوستش حساسه

إن شا الله که موفق باشید 

دعای رزق و روزی بخون 

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه فروشت؟ فقط اینستاگرام یا سایت هم داری ؟ 

میخوام تازه شروع کنم 

بهم پیشنهاد شده برای جنس 

دودلم نمیدونم از کجا بیارم که کیفیت و قیمتش بهتر باشه

گفتم شما مغازه داری شاید بهتر بدونی

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
شما شما مغازه زدینچقد سرمایه گذاشتینسود خوب بود تا الان یا نمنم مهرماه زدم راضی نیستم

سلام عزیزم شما از مغازه راضی هستین؟ مغازه ای که زدین نزدیک بازار ها هست؟ سودتون چقده ؟ فروش در ماه تون چطوره؟

سلام خسته نباشید لطفا ی راهنماییم کنید لباس بچگانه شالو روسری بیارم دست فروشی کنم ی جا بسات کنم تو بازار چطوره  رودهن تهران بنظرتون فروش میره لباس بچگانه با شالو روسری ی راهنماییم کنید🫀🙏