2777
2789

شما برای سرگرمی تابستون تو این روزای گرم چکار میکنید 

دوتا پسر دارم ۸ و ۱۰ ساله

نمیتونم نگهشون دارم تو خونه، بیرونم گرمه 

نمیدونم چطور سرگرمشون کنم ، لطفا راهنمایی کنید 

خودمم باردارم زود خسته میشم و بیرون نمیتونم ببرمشون 

شما چطور سرگرمشون میکنید که وقتشون هدر نره و حوصلشون سر نره

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

بازی های فکری براشون بخرید

کلاس های ورزشی ثبت نامشون کنید انرژیشون تخلیه شه

عصرا برید پیاده روی یا پارک 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

باشگاه میبرم،کلاس آفلاین نقاشی با پشتیبانی براشون گرفتم،کتاب گرفتم می‌خونیم ،هر بازی که بگن انجام میدیم ،پیاده روی میریم ،حالا شما بارداری سخته ،فردا صبح مثلاً برنامه کوه داریم 

🥴امضام نمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازی های فکری براشون بخرید کلاس های ورزشی ثبت نامشون کنید انرژیشون تخلیه شه عصرا برید پیاده روی یا ...

دقیقا از ۱۰ صبح تا ۴ رو نمیدونم چکار کنم 

اوج گرما و بی قراری این دوتا

باشگاه میبرم،کلاس آفلاین نقاشی با پشتیبانی براشون گرفتم،کتاب گرفتم می‌خونیم ،هر بازی که بگن انجام می ...

چه عالی آفرین. 

کلاس نقاشی آنلاین چطوره

چه عالی آفرین.  کلاس نقاشی آنلاین چطوره

خوبه به تلویزیون وصل میکنم سه تاشون انجام میدن میفرستم واسه مربیه کم و زیاد باشه رفع می‌کنه بعد از رفع شدن میرن مرحله بعدی ،راضی هستم خوب توضیح میده ،پشتیبانیش هم خوبه

🥴امضام نمیاد 
خوبه به تلویزیون وصل میکنم سه تاشون انجام میدن میفرستم واسه مربیه کم و زیاد باشه رفع می‌کنه بعد از ر ...

چه خوب 

کلاسای دیگه هم داره!!؟