2777
2789

سلام خانما.من میخوام آش رشته بپزم ولی به اندازه دونفر میخوام بپزم اما مواد لازم واسه دونفر رو نمیدونم همیشه یه قابلمه خیلی بزرگ میشه و تایک هفته مجبوریم آش بخوریم لطفا اگر کسی میدونه اندازه های دقیق واسه دو نفر رو بهم بگه ممنون میشم❤️🍀

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

پیمانه برنج داری ؟ برا هردو نفرتون  یه پیمانه لوبیا یه پیمانه عدس و یه پیمانه نخود . 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخود و لوبيا میخوای هر کدوم از حبوبات پیمانه بگیری به ازای هر نفر یه قاشق غذا خوری  چون من و شوهرم دو نفر هستیم اشتباه کردم نصف پیمانه ریختم خیلی بد شد 

سبزی آش نیم کیلو نصف کن بریز 

پیاز هم هرچی بیشتر خوشمزه تر 

یه کاسه پر سبزی خورد شده

یه پیاله سرخالی نخود پخته

یه پیاله سرخالی لوبیا پخته.

یه مشت عدس

من یه پیاله هم بلغور گندم میریزیم

پیاز داغ و رشته هم که خودت چشمی بریز 

این تقریبا چهار پرسی میشع....

تقریبی گفتما

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
نخود و لوبيا میخوای هر کدوم از حبوبات پیمانه بگیری به ازای هر نفر یه قاشق غذا خوری  چون من و شو ...

خیلی ممنونم گلم❤️

یه کاسه پر سبزی خورد شده یه پیاله سرخالی نخود پخته یه پیاله سرخالی لوبیا پخته. یه مشت عدس من ...

عزیزم ممنونم لطف کردی