2777
2789
عنوان

سونو گرافی و کیست با جز سالید

1892 بازدید | 8 پست

سلام خانما 

خیلی نگرانم خیلی زیاد 😔😔

روز 11قاعدگی رفتم سونو گرافی اما سونو شکمی گفت کیست با ابعادmm33*35 داری جز سالید8mmدر جدار خلفی در آدنکس راست دیده شدکسی از شماها بوده این مشکل داشته باشه خیلی نگرانم

من هنوز 21سالمه 

این جز سالید اصلا معلوم نی خوش خیم یا بد خیم هعی خدا 

هیچ علائمی ام ندارم فقط قبلا تنبلی داشتم ک اونم تحت نظر بودم یهو سونو این گفت

ممکنه سونو اشتباه کرده باشه؟ برا شماها پیش اومده؟.  دکترم گفت هم یه سونو واژینال برو عمم تو دوران پریودیت برو و اینکه ممکنه اون سونو گرافی اشتباه کرده باشه چون معتبر نیست.   برام دعا کنین خیلی بیقرارم پیر شدم تو این چند روز😔😔😔😔

نگران نباش کیست قابل درمانه،حتما پیگیرباش،سبک زندگی خیلی مهمه بزن تونت پیاده روی وورزش خوب میشی انشاا..

روز محشربه خداخواهم گفت،آنکه از من توگرفتی همه جانم بود، من به چشم خود دیدم که جانم میرود.  

نگران نباش کیست قابل درمانه،حتما پیگیرباش،سبک زندگی خیلی مهمه بزن تونت پیاده روی وورزش خوب میشی انشا ...

کاش کیست ساده بود

نگرانی نداشتماون جز سالید لامصب داغونههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم داشتم فعلا باید تحت نظرباشی تا دکتر درمان مناسب رو برات تجویز کنه نهایت با جراحی برمیدارن

روز محشربه خداخواهم گفت،آنکه از من توگرفتی همه جانم بود، من به چشم خود دیدم که جانم میرود.  

منم داشتم فعلا باید تحت نظرباشی تا دکتر درمان مناسب رو برات تجویز کنه نهایت با جراحی برمیدارن

واقعا شما جراحی کردین یا با دارو درمان شد؟

من خیلی میترسم از خوش خیم بودن یا بد خیم هنوز یه بچه ام ندارم نامزدم😔

واقعا شما جراحی کردین یا با دارو درمان شد؟ من خیلی میترسم از خوش خیم بودن یا بد خیم هنوز یه بچه ام ...

نه خداروشکر باتغییر سبک زندگی ودارو درمان شد مال من کوچکتر بود گفتم باید دکتربری ببینی چی میگن چندتادکتر برو به منم یکی گفت جراحی یکی دارو داد با ورزش ورعایت غذایی خداروشکر خوب شدم 

نه خداروشکر باتغییر سبک زندگی ودارو درمان شد مال من کوچکتر بود گفتم باید دکتربری ببینی چی میگن چندتا ...

خداروشکر عزیزم امیدوارم کردی 

برا شماهم جز سالید داشت؟

کیست سولید باید حتما از نظر تومور مارکرها بررسی بشود. در ضمن این نوع کیست می بایست با عمل جراحی برداشته شود. زیرا وقتی سولید در تخمدان هست احتمال بدخیمی وجود دارد. فقط کیست های ساده تخمدان را می توان با درمان دارویی از بین برد. ما توده های سولید را جراحی می کنیم. توصیه می کنم سی تی اسکن و ام آر آی انجام بدهید و بعد کیست را با عمل جراحی خارج کنید. حالت هایی هم که گفتید می تواند به خاطر وجود آن توده ایجاد شده باشد. حتما جدی بگیرید و پیگیری کنید.

کیست سولید باید حتما از نظر تومور مارکرها بررسی بشود. در ضمن این نوع کیست می بایست با عمل جراحی بردا ...

اینارو خودمم می‌دونم عزیز

تو گوگل دیدم 🥲😔😊

میخاستم ببینم کسی با این شرایط تو می نی سایت بوده که خوب بشه یا ن.  وگرنه این الان متن گوگل یه دکتره گفته بود دیدمش

بازم ممنون