2777
2789

من خودمم نایت کوین گفتم الکیه بیخیالش شدم بعدش هی سوختم ک کاش انجام میدادم وقت چندانی هم نمیگیره میری ربات سکه جمع میکنی بعدش کارت میگیری لیست ک شد ب قیمتای خیلی بالا میفروشی صرافی لینکش خواستین جوین بشین فرصت از دس نره،

ن هزینه ای از جیب میدی ن سرمایه پولی هم میزاری ت جیبت اگ بره بالا قیمتااا میلیونی بشه خیلی سود میکنیم

https://t.me/hamster_kombat_boT/start?startapp=kentId7148144213

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بلد نیستم چجوریه توضیح بده

وارد این لینک شو 

https://t.me/hamster_kombat_boT/start?startapp=kentId7148144213

بعدش میزنی رو همستره سکه جمع میکنه با اون سکه ها هر بار از قسمت mine کارت میگیری پروفیت بره بالا لیست شد میفروشی

وارد این لینک شو  https://t.me/hamster_kombat_boT/start?startapp=kentId7148144213 بعدش میزنی ...

یعنی چه لیست شد میفروشس

ببخشید من اولین بارمه واصلا وارد نیستم تا به حالم انجام نداده بودم ممنون میشم راهنمایبم کنی.

اگه کسی بهم ربات معرفی کنه به نفع اونه یا خودم؟؟؟

یه نفر بهم گفت ایدی تلگرامتو بده ربات بهت بدم.

اون قسمت mineرو بیشتر توصیح میدی؟

بله این میبنی شات دادم هر بار ک سکه جمع کردی میری این کارت ها رو میگیری که پروفیت بره بالا وقتایی ک خودت نیسی ک سکه جمع کنی خودکار میگیره حتی وقتی افلاین

به منم بگین من فقط دراین حدمیدونم که کلیک میکنم سکه هازیادمیشه اینکه بعدش چکارکنم رونمیدونم لطفا راهنمایی کنین مرسی

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
یعنی چه لیست شد میفروشس ببخشید من اولین بارمه واصلا وارد نیستم تا به حالم انجام نداده بودم ممنون ...

من خودمم اولین باره ولی کم کم راه میفتی 

تو امتیاز سکه خودت میگیری

واس اون شخص هم امتیازی حساب میشه .ک زیر مجموعه ش باشی.

پنم مثل شمام😢 کاش کسی یادمون میداد.

اره کاش 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
به منم بگین من فقط دراین حدمیدونم که کلیک میکنم سکه هازیادمیشه اینکه بعدش چکارکنم رونمیدونم لطفا راه ...

سکه جمع کردی از قسمت mine  که فرستادم کارت میگیری افلاین هم باشی سکه جمع میشه بطور خودکار فقط بایسی پروفیت بره بالا..هر بار سکه جمع کردی کارت بگیر

من خودمم اولین باره ولی کم کم راه میفتی  تو امتیاز سکه خودت میگیری  واس اون شخص هم امتیا ...

اهان حالا من یه ربات فعال دارم که سکه جمع کردم فعالش کردم 

دیگه به نظر شما لازم نیست کار دیگه ای بکنم؟

بزرگواری میکنی اگه کمکم کنی.اخه شرایط خخخخیلی سختی دارم.

سکه جمع کردی از قسمت mine  که فرستادم کارت میگیری افلاین هم باشی سکه جمع میشه بطور خودکار فقط ب ...

هز کدوم قسمت همین عکس کارت بگیرم؟

میشه دورش خط بکشی؟

یا مال خودتونو نشونم بدین؟

ببخشید توروخدا باعث زحمتم