2777
2789

خانوما من موهام تهش موخوره گرفته و کمه. 

موهام وقتی تو حموم با شامپو بشورم بعدش میام بیرون شونه و سشوار ساده میکشم خیلی خوشکل میشن 

ولی موخوره گرفته و دره ناراحتم می‌کنه این موضوع. 

چون دلم نمیاد اصلا قد موهام رو کوتاه کنم 

موهام تا سر شونه هامه. 

کسی موهاشو تا به حال بدون کوتاهی درمان کرده مو خوره هاشو؟ ممنون میشم راهنماییم کنید 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

نه نمیشه من خودم از بچگی درگیرم 

فقط موهاتو کوتاه کن چون سر موهات از بین رفتن دیگه نه زیاد رشد میکنن بدترم میشن

بعدش با کش نبند با گیره ببند

به فرش موهاتو نزن

زیاد نشور 

روغن ارگان خیلی خوبه وقتی از حموم میای بزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دوستی داشتم موهاشو تو دستش میگرفت و آروم تیغ میکشید تا موخوره ها برن

هر هفته تکرار میکرد و موهاش خیلی خوب بود روغن هم هر روز باید بزنی و آب زیاد بخور ترجیحا نذار گرد و خاک بگیره موهات

بله ما در سالنمون موهارو موخوره گیری میکنیم بدون کوتاهی قد بعدش هم هیدروژن تراپی و روغن تراپی 

مو خوره گیری چند جلسه طول می‌کشه و چقدر میشه هزینه ش ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد.