2777
2789
عنوان

خانم های متاهل یه لحضه میایین

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 31 پست

ببخشیدااا ولی خداوکیلی مردا نباید هرجا ک دیدن سوراخه فرو کنن کهههه 

شوهر منم تو نامزدی اصرار داشت اما وقتی باهاش نشستم تمام عوارضش و برای جفتمون گفتم و گفتم چقد مریضی میاره  کثیفه و اینحرفا و صد البتههه ک خیلیییی درد داره بیخیال شد شمام ببخشید خیلییی رک میگم چون میخام کمکت کنم شما اگ‌در حد لا .پ.ا .یی انجام بدید تا فقط نیاز همسرت رفع بشه بهتره تا اینجوری ک‌جفتتون عفومت میگیرین

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
شمادت یا قضاوت ممنوعه . داره درد و دل میکنه توقوی هستی کافیه

تاپیک عمومیه و مظر خواسته

درددل چیه 

بگیم اخی چقد گناه داری حیفی

باید تلنگر بخوره ک دیگ انجام نده

این قضیه درد دل نداره

و در اخر

ب تو ربطی نداره

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی ◉⁠‿⁠◉⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ راه خاصی،( جز اینکه خودت محکم و جدی بگی نه و روش وایستی) ، نداره 

شده یه ماه هم سراغت نیاد، نباید قبول کنی 

در واقع ار اول نباید خام میشدمن از همون اول محکم و جدی به همسرم گفتم حتی فکرش هم به سرت نزنه، چه برسه بخوای پیشنهاد بدی 

البته تو نامزدی حد و مرزی داشتیم.... 

دست من نیست بخدا گوش نمیده منم از شما کمک میخوام میدونم نباید یاشه ولی چطوری راضی کنم رو نمیدونم دیگ ...

فک کردی همه ی اونایی که تن به این کار نمیدن شوهراشون از فضا اومدن نه جانم همه ی مردا می‌خوان شما نباید قبول کنی بذار ناراحت بشه قهر کنه مهم نیست سلامتیت مهمتره

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا 💔

عزیزم اگر عقد کردید و همسرت بطور کلی مشکلی نداره و می دونی می خوای باهاش زندگیت رو ادامه بدی 

رابطه کامل داشته باش بهتر از این شرایطه که به آسیبی به خودت بزنی 

رابطه کامل نداشتن به چه قیمتی 

مگه صد سال پیشه که شب زفاف ازت دستمال بخوان 

و اینکه تو برای محکم کاری اگر خانواده همسرت حساسن برو گواهی از پزشک بگیر

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

یه چیز کلی فقط میگم بهت خودتو با این مسائل درگیر نکن

تو هم مثل همسرت لذت ببر امکان بارداری با روشی که شما استفاده میکنی 5 درصد امکان بارداری هست قرص اورژانسی هم داشته باش تو خونه لازمت شد بخوری

رابطه عقبم فقط همسر شما نیست اکثرا همینجورن نمیدونم چرا علاقه خاصی دارن  

پایه دیونه بازیای شوهرت باش چون علاوه بر اینکه به خودتم خوش میگذره محبت و عشق بینتون هم صد برابر میشه بخوای هی تذکر و گیز بدی آخرش میشه طلاق عاطفی و هزازران مشکل 

پی بساز و ذهنیت خودتو تغییر بده در موردش

نکرانم نباش فقط برنامه براش بریز حداکثر ماهی یکبار رابطه از عقب که سر قولش بمونه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس