2777
2789

دکتری که ۳ماه پیش رفتم گفت چیز خاصی نیست فیبروآدنومه اگه اذیتت میکنه برو وکیوم کن

دیروزم جو گرفتم یهو الکی رفتم دکتر زنان،کلی داد بیداد کرد سرم و غر زد و نامه نوشت که همین فردا برو امام خمینی نمونه برداری ..

و منی که از استرس نه خوراک درست دارم نه خواب….

چیشده من متوجه نشدم

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفت دیر شده چرا انقد بیخیالی مگه فیبروادنوم نمونه برداری میخواد اخه خیلی وضعیتم یجوریه ..

میگفتی اروم باش استرس تو جون مردم ننداز 

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself 
بله تقریبا نزدیک دو سانت

زنان که کیست سینه سردرنمیاره میری جراح عمومی یاجراح توراکس یه بار سونوگرافی احمق بهم گفت کیست نامنظم داری بروممکنه نمونه برداری بخوادبردم دکترم دکترم میخواست خفم کنه چرا فتی این سونوگرافی نشستم معاینه کر دگفت سالمی ولی برای به خاطرجمعیت برویه جادیگه معرفی کردرفتم فهمیدم کیست چربی بوددوساله پیشم  منم جراحی کردم 3سانت بودگفتن توسونوتوده هیپواکوولی جواب کیست فیبروبوداصلافیبروهاخطرناک نیستن