2777
2789
عنوان

پسر همسایه

39 بازدید | 26 پست

سلام!

از بچگی دوسش داشتم 

با اینکه یه سال ازم کوچیکتره ولی خب 🚶

من ۱۷ سالمه و اون۱۶

بعضی وقتا میگم ولش کن اون که اصلا دوست نداره چرا بیخود چرتو پرت میگی واسه خودت خیال بافی میکنی تمومش کن 

اون واحد آخره ما واحد سه

بعضی وقتا که از پله ها میبنمش یا از پشت سوراخ در دلم میخواد یه کاری بکنم که بفهمه دوسش دارم

🚶

بچگیمون باهم بازی میکردیم حتی یادمه وقتی هیچکس نیومد زیر بلوک ما باهم بودیم حتی یادگاری هامونم زیر بلوک هست 🚶

شاید بگین چقدر مزخرف تو که سنی نداری بچسب به درسو مشقت 😂ولی خبب خودتونو بزارین جای من  

سال بعد کنکور دارم و از این شهر قراره بریم و کلا این خونه و خود شهر مال دست اداره ایی هست که بابام کار میکنه 

فکر کن اون موقع دیگه هیچ راهیی نیست

حتی پیج اینیستا تلگرام روبیکا یا هر جای دیگشو پی ا نکردم 

گفتم بنویسم تا شاید ببینه

بنویسم تا درک کنه

هرچند نمیبینه و نخواهد دید

نوشتم برای پوچی 

از بچگی عاشق نوشتن بودم

با خودم عهد بستم یه کتاب بنویسم 

تا شاید از وجودم با خبر شده

هعییی از عشق دوران بچگی🚶🚶🚶

شما بگین چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال دیگه پسر 16ساله که عشق و عاشقی حالیش نیس برو شهر دیگه یادت میره قشنگ یه روز میشینی به افکار امروزت فکر میکنی و میخندی

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
یادت میره  منم همه پسرای همسایمون رو دوست داشتم یادم رفت

من پسرای همسایه اسمشون کنار اسمم رو در و دیوار مینوشتن.12.13تا پسر ت. کوچه بود.ما دخترا5.6تا.من مثلا از همشون سرتر بودم کراش بقیه بودم    وای یادم میاد از خنده منفجر میشم

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

من درکت میکنم خودم ۱۸سالمه و چند ماهه که یکیو دوست دارم 

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور