2777
2789
عنوان

خواب🫤

32 بازدید | 11 پست

چکارکنم بچه هااگه سااعت چهارصبح هم بخابم هفت وهشت صبح بیدارمیشم بازساعت ده چشام میره ازخستگی تایک خسته شدم ازین اختلال خواب دیگه خواب پیوسته ای ندارم چکارکنم راه حلی دارویی دمنوشی دوست ندارم هرروزکله صبح همه خابن من بیداربشم 🥲🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون کم خوابم خسته شدم دوست دارم بخابم ☹️😔

خوشبخالت 

من خسته شدم

به جون خودم زده به سرمایه برم دکتر ببینم قرصی دارویی چیزی هست یکم بهم انرژی بده یا نه 

دیگه نسکافه و... روم تاثیر نداره 

●لا أجِدُ مَفَرّاً إلّا الحُسَین...🤍🕊

ساعت خوابت بهم ریخته یا بزور نخواب تا ظهر بشه نیم ساعت بخواب خودتو سرگرم کن یا برو دکتر ببین آهنی چیزی کم نباشه که باعث خستگیت بشه ملاتونین هم دکتر ممکنه بده ویتامین ب ۱۲ هم خوبه ولی قرص از پیش خودت نخور ساعتا ده صبح یه قهوه بخور 

خوشبخالت  من خسته شدم به جون خودم زده به سرمایه برم دکتر ببینم قرصی دارویی چیزی هست یکم بهم ا ...

ن خوب نیست اخه یکی از دلایل درگیری های شدیدفکری یاافسردگیه ببین خستمااا دارم میمیرم ولی خوابم نمیبره😔😔

ن خوب نیست اخه یکی از دلایل درگیری های شدیدفکری یاافسردگیه ببین خستمااا دارم میمیرم ولی خوابم نمیبره ...

من خوابم میاد ولی چون تایم امتحاناته از استرس خوابم نمی‌بره 

الا داره گریم میگیره 

چون نه میتونم بخوابم از استرس نه میتونم درس بخونم نه میتونم بیدار بمونم کلافه شدم

ساعت خوابت بهم ریخته یا بزور نخواب تا ظهر بشه نیم ساعت بخواب خودتو سرگرم کن یا برو دکتر ببین آهنی چی ...

اهان خسته شدم سه ماهه هرروز الکی ساعت شش هفت صب پامیشم فرقی نداره چ ساعتی بخابم ساعت چهارم بخابم هفت پامیشم هووف😔

من خوابم میاد ولی چون تایم امتحاناته از استرس خوابم نمی‌بره  الا داره گریم میگیره  چون ن ...

من فک کنم برای مدرسه پسرم ک هفت صب بیدارمیشدم بدنم عادت کرده ☹️🥲😔

من فک کنم برای مدرسه پسرم ک هفت صب بیدارمیشدم بدنم عادت کرده ☹️🥲😔

اره آدم عادت میکنه 

ولی بخوابید خوب بخوابید 

یه موقع هایی ساعت ۶ و ۷ صبح میرم امتحان بدم میبینم یه پیرمرده تو کوچمون صبح اول صبح با کتو شلوار زیر درخت وایمیسته توت میخوره 

من اینجوریم که wtfخب برو بخواب ۷ صبح چه حوصله ای داری تیپ میزنی که بیای بیرون تو کوچه وایستی و توت بخوری😂😭

🤣🤣🤣همون ازمن بهتره حداقل صبح زودپامیشه میره توت میخوره 

اصلا نگاش نیکنم انقد حرصم میگیره 

که صب با کت و شلوار زیر درخت آویزون شاخه میشه و توت میکنه😂😂

انگار این کارو بعداز ظهر نمیتونه انجام بده😭😂