2777
2789

دیروز توی آرایشگاه بودم یه خانم سبزه ، تپل و سن حدود ۳۶ یا بیشتر مژه کاشت و بینی عملی و آرایش ولی وقتی صحبت شد توی جمع و سنشو معرفی کرد گفت متولد ۸۱ از تعجب چشام گرد شد 🙄😲😳

جالبش این بود که به قول خودش تو سن ۱۶ اینا ازدواج کرده بود و یه پسر ۴ ، ۵ ساله هم داره ...

بعد من نزدیک ۳۰ سالمه هنوز مجردم و پی پسر و ارتباط نیستم ، سنمم به هرکی میگم میگه اصلا بهت نمیاد میخوره ۲۰ سالت باشه .  

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

به خاطر عملایی که انجام داده و زایمانی که داشته بزرگتر دیده میشده. شما لابد نچرالی زایمان هم که نداشتی پس نباید خیلی تغییر کرده باشی از ۲۰ سالگی تا حالا

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعضیاشون خیلی چهرشونو دستکاری میکنن.. بچه های کنکوریشون کلی عمل جراحی رو صورتشون دارن اصلا تعجب میکنم این پوست جوون رو میرن لیفت میکنن .من قدیما ۱۷ سالگی بینی عمل کردم اما خیلی واجب بود افتضاح بود.دیگه لیفت شقیقه اینا زوده خدایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه شون نه ، ولی بعضی هاشون آره ، دیروز یه دختر کلاس یازدهمی دیدم ، چشماش لنز ، بینی عملی ، لب پروتز که خیلی زیاد و مصنوعی تزریق کرده بود ، اگه با لباس فرم نبود فکر میکردم حداقل ۲۷ سال و داره 

دوستش که از بچگی باش همکلاسی مدرسه بودن هم متاهله ولی بیبی فیس سنش کمتر میخورد ، نمیدونم شاید ژنتیکی بعضیا سنشون زیاد تر بنظر میاد 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove