2777
2789
عنوان

بد قدم

132 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها ببخشید مزاحم وقتتون میشم 

من ی مشکل خیلی بزرگ دارم 

عید نامزد کردم و بعد از نامزدی اتفاق های خیلی بدی برای خانواده همسرم افتاده برادر شوهرم تصادف کرد ماشینش داغون شد بد ی هفته عموی نامزدم ابله مرغون گرفت و نامزدم سرما خوردگی شدید گرفت و هفته پیش کمر درد داشت و امروز ابله مرغون گرفت حس میکنم از پا قدم منه ک اینقد اتفاق های بدی براشون میوفته واقعا دارم دیوونه میشم میفهمم ک منظورشون منم همش میگن بد نامزدی این اتفاق ها افتاد ولی تا میبینن من ناراحت شدم میگن چشممون کردن الان اگ نامزدم برع خونع و ببینن ک ابله گرفته دیگ واقعا از چشم من میبینن ک چقد پا قدمم بد بوده😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی اونا درکی از اینا ندارن و میگن پا قدمه

۲۰ روز بعد از عقد برادرم پدرم فوت شدن اصلا تا حالا به مغزم خطور نکرده بود که بخاطر پاقدم اونه

پاقدم خوب و بد؛ هر دوش حرف و تلقین ما آدماست

قدم و این حرفا همش خرافاته 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
۲۰ روز بعد از عقد برادرم پدرم فوت شدن اصلا تا حالا به مغزم خطور نکرده بود که بخاطر پاقدم اونه پاقدم ...

خواهر شوهرم اصلا حامله نمیشد بد نامزدی حامله شد و میگه از پا قدم خوبته ک حامله شدم ولی از اونور همش اتفاق های بد میوفته