2777
2789

چرا مرد توبوسیدن نوازش کردن.گردن و سینه زن سیاه میشد

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

دلم برای شوهرت سوخت اسی  

تو معدن که کار میکنه یه زن شکاکم داره که هی قسم میخوره اچار به سینه م خورده باورش نمیشه .

بس کنین این شک و شک بازیا رو

کار تو معدن اینقدر سخت هست که دیگه رمقی واسه خلافکاری نداشته باشه.

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دچار خونمردگی میشه

همه زنا میشن.درد نداره 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

[QUOTE=341304694]میسوزه یه کم 

بیچاره خودم

زیاد میک میزنه؟    

چرا مردا اینجوین

اگر گردنش کبود نمیشه بالای سینه‌ش هم نمیشه. چون گردن خیلی خیلی سریعتر و راحتتر از اونجا کبود میشه

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

کبودی با مکیدن بنفش میشه و از بین می‌ره ولی جایی بخوره کبود میشه بعد سبز میشه و دیر از بین می‌ره ولی ...

این بهارین توضیح چون من بدنم زود زود کبود میشه اول بنفش بعد یواش یواش سبز میشه بعد محو.ولی اونیکی فکر کنم از همون بنفشی محو میشه