2777
2789

خانواده من حتی خاله هام از اوایل ازدواجمون همیشه هر وقتی خرید میرفتم بهم غر میزدن و کلی نصیحت و ... میکردن که چرا رفتی و خرید کردی و ...

همین باعث شد همسرم تا حدودی پررو بشه و منو ولخرج بدونه در صورتیکه من تقریبا مثل همسن های خودم خرج میکنم 

الان ۱۵ سال میگذره حتی بیشتر و به خاطر همین حرفاشون من زیاد از خرید رفتن و ... بهشون نمیگفتم 

چند روز پیش با زن داییم که همسنمه رفتیم خرید و خیلی خوش گذشت بهمون 

امروز یهو از دهنم پرید و شروع کردم با ذوق تعریف کردن که خیلی بهمون خوش گذشت و کلی خرید کردیم 

جملم تموم نشده بود هنوز به خدا که خالم بهم توپید که رفتید پولای شوهرتونو به باد دادید برگشتید 

اینقدر دلم شکست که تا الان همینطور بغض دارم 

نه میتونم گریه کنم نه میتونم فراموش کنم 

دارم خفه میشم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جات بودم میتوپیدم بهشون ک شوهرم راضیه تمام شدو رفت شما چرا ناراضیین؟ بعدم تعریف نکنید بنظرم ک چی ...

منم البته جواب دادم نمیگم ساکت نشستم 

گفتم من از پول خودم خریدم نه شوهرم ضمن اینکه اگه از پول شوهرمم میخریدم باز مشکلی نبود 

بعدم هر چی گفت چی خریدید دیگه چیزی نگفتم 

ولی باز حالم بده که چرا اصلا به خودشون اجازه میدن همچین حرفی بزنن اخه

منم البته جواب دادم نمیگم ساکت نشستم  گفتم من از پول خودم خریدم نه شوهرم ضمن اینکه اگه از پول ...

متنفرم از دخالت کردن واقعا

بنظرم ویش یکی حرف‌بزن ک بهش برسونه ک تو‌ناراحت شدی ازین حرف و دیگه تکرار نکنن

چ خالت چ کسایه دیگه

چرا تاحالا دعوای اساسی نکردین ک دیگ نگن

امروز هم جواب دادم عزیزم 

ولی کلا اخلاقاشون همینه متاسفانه 

عوض اینکه بگن چه خوب مثلا بهت خوش گذشت و ... اینجوری میگن 

والا مادرشوهرم تا حالا نشده بهم همچین چیزی بگه و هر وقت دیده چیزی خریدم با ذوق نگاه کرده و تبریک گفته 

دلم میسوزه چرا خانواده خودم آخه اینجورین

تکرار کرد دعوا راه بنداز بنظرم دیگه  تحمل هم حدی داره 😂منم اعصابم خورد شذ

والا آخه جالبه یعنی من حق ندارم مثلا از درآمد خودم برا خودم خرج کنم ؟؟

یا از درآمد همسرم برا خودم چیزی بخرم؟؟؟؟

درآمد همسرمم کم نیست بگم باید خیلی مراعات کنم اخه

والا آخه جالبه یعنی من حق ندارم مثلا از درآمد خودم برا خودم خرج کنم ؟؟ یا از درآمد همسرم برا خودم چ ...

اصلا ب اونا ربطی نداره عزیزم 

تو بگو کلا زندگیتو حتی خراب کنی ب اونا چهه