2777
2789

عاشق یکی بودم خیلی دوسش داشتم اونم دوسم داشت یکسال بود مادرم رضایت نمی‌داد به ازدواج بعد حدود یک هفته از آخرین چتم  بود باهاش چت نکرده بودم رفتم گفتم بهش مادرم رضایت داده بیا خواستگاریم گفت دیگه نمیشه و دارم با کسی آشنا میشم حالا از اون روز ۶ ماه  گذشته اومده میگه حلالم کن بارها و بارها بهم پیام داده تولدم تبریک گفته ولی من‌ چون گفت میخواد ازدواج کنه خطم رو در آوردم بنظرتون کار درستی کردم  خیلی حالم بده خیلی

کاربری دست دو نفره من و دوستم که اون نامزده♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزی نشده وسطای راه دلشو زدی با تو که بوده یکی دیگه رو دیده از اون بیشتر خوشش اومده همین

عزیزم چیزی نشده با احساسم بازی کرد هر شب میگفت دوستت دارم محاله تنهات بزارم بعد در کمال ناباوری گفت دارم با کسی آشنا میشم در حالی من هنوز در حال راضی کردن مادرم بودم چیزی نشده؟

ینی ازدواج کرده الان؟ برای چی میگفت حلالم کن؟ 

اوموقع گفت خیلی دیره دیگه یادمه به جنون رسیدم خودش فهمید چه بلایی سرم آورد زمانی گفتم بیا خواستگاری رهام کرد من نخواستم بد باشم برای این خطم دراوردم

خیلی دروغ گویی تاپیکاتو دیدم 

من هیچ دروغی نگفتم عزیزم هر چی که تو تاپیک هام هست عین حقیقته یکبار بعد اون نامزد هم کردم که بازم اون خیانت کرد