2777
2789
عنوان

هر کـسی اگه موفـق شـده ...✨💎

248 بازدید | 0 پست

قبلا خیلی دیدگاهم راجع به آدما مثبت بود یعنی فک میکردم همه مث من دلشون میخواد بقیه پیشرفت کنن  از پیشرفت بقیه خوشحال میشن‼️

و دلسوز بقیه هستن :)  ... 

اما بعد از مدتی که وارد اجتماع شدم و جمع های دوستانه ی بیشتری رو تجربه کردم ، چیزایی رو به چشم دیدم که تا مدت ها هنگ‌ بودم و متعجب❕❗️ 

شما فک کن دوست صمیمیت جلوت یه مدل رفتار داره اما پشت سرت دقیقا رفتارش بر عکسه، هم کلاسیت ، همسایت ، فامیلت ، آشنات ...

انگار اگه ازشون پایین تر باشی کاری به کارت ندارن و همیشه دلشون برات میسوزه 🥲 اماااااا خدا نکنههههه که یه سر و گردن بخوای ازشون بیای بالاتر 😉 فرقی هم نداره توی چی ، توی درسات ، توی کارت و یا درآمدت ... دیگه واویلااااا ، دوس دارن زیر پاهاشون لهت کنن ، دلشون میخواد سر به تنت نباشه 🔪بعضیا ک به هر راهیی میزنن تا جلوی پیشرفتتو بگیرن 👍🏻 

اینایی ک میگمو قطعا بعضیاشو یا خودتون و یا خانوادتون تجربش کردین پس حرفام صد در صد فکته 💯

چند تا مسئله به شدت مهم اینجا پیش میاد که باید بهتون بگم 

حالا من و توام باید اینجوری باشیم؟! این رفتار سطح پایینو داشته باشیم؟ یا باید اینقدر پیشرفت کنیم و این جور چیزا رو نادیده بگیریم که بشیم الگو 😉 

آهان این خوبه 👍🏻 من اینو میپسندم

قرار نیست همه دیدگاهشون مثل ما مثبت باشه 🤷🏻‍♂️

من با این قضیه کنار اومدم که بعضیا ذاتن مدلشون همینه و حال نمیکنن موفقیت بقیه رو ببینن ! خب نبیبنن به من چه 😂

من فقط و فقط باید روی خودم و‌ توسعه فردی خودم کار کنم و مدام در حال پیشرفت باشم ، رفتار بقیه آدما به من مربوط نیست و نباید رو من تاثیر بذاره 

من تنها کاری ک باید بکنم اینه ک حد و مرزم رو با آدمای سمی رعایت کنم 👏🏻👌🏻

پ.ن: ما نیازی نیست نسبت به همه آدما خوشبین باشیم و با همه بگیم و بخندیم و از طرفی نیازی نیست با همه آدما بداخلاق و بدبین باشیم 

با هر کی در حد و اندازه خودش 

هنر زندگی کردن یعنی رعایت فاصله و قرار دادن حد و مرز با آدمای اطرافمون 👍🏻♥️ 

📌پدربزرگم همیشه بهم میگفت 

((آدم نون قلبشو میخوره 🙂))

{هر چقدر توی این دنیا دل بزرگ تری داشته باشی ، بخشنده تر باشی ، حسادت رو در قلبت جای ندی ، آدم دروغگویی نباشی و دلت با خدا باشه ببین چه پیشرفتی میکنی.

اما اگه از پیشرفت بقیه ناراحت میشی و حسادت میکنی و میخوای یه جوری اون آدم رو بکشی پایین یا براش دروغ ببافی که با حرفات زمین بخوره به همین شب عزیز قسم به هیچ جایی نخواهی رسید.🙌🏻😊}

هر کسی اگه موفق شده دهنش صاف شده سختی کشیده ... حتی اگه دشمنت باشه با روی خوش تبریکتو بگو و توی ذهنت بگو منم موفق میشم با سخت کوشی منم بهترین میشم با ممارست 💪🏻 

یه خورده دل گنده باشید 🩷 🙏🏻 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨