2777
2789

سلام

۳۶ هفته و سه روز هستم(۸ ماه و ۱۵ روز)

دو سه روزی هست تقریبا که ترشح های سفید زیادی دارم یعنی الان میشورم باز هست چند برابر قبلا شده

ادرارم زیاد شده و یک ثانیه نکشیده خودش میریزه

امروز از عصر تا حالا درد کمر و پهلو زیر دل هم اضافه شده زیاد نیست ولی قبلا نبود تقریبا و اوایل اینطور دردا داشتم...احساس میکنم هی رفته رفته داره دائمی تر و بیشتر میشه شایدم خیال میکنم

دردی که زیر دلم و پهلو و کمر یهو تیر میکشه

سر شکمم هم سفت میشه تقریبا

درد ساق پا و زانو هم گرفتم...ساق پام همش درد میگیره تازگیا قبلا نبود

ولی یهو هم میبینی هیچ دردی ندارم

باز یهو اینا میان سراغم 

بارداری اول هست و نمیدونم سزارین هستم یا طبیعی

اینا میتونه علائم زایمان باشه؟

یا تو این موقع از بارداری طبیعی هست

خیلی میترسم از زایمان چه طبیعی چه سزارین

دکتر و بیمارستان هم میترسم برم دستکاریم کنن زایمان زودرس بگیرم...به خودم میگم وقتی منظم و شدید شد برم چون میگن درد زایمان منظم و شدید هست

پیشاپیش ممنون از کسایی که نظر میدن و از تجربه اشون میگن خدا خیرتون بده

الهی همه مادر بشن و به راحتی زایمان کنن و بارداری خوبی داشته باشن و نی نی سالم و صالحی رو در آغوش بگیرن

التماس دعای فراوان به ویژه برای ظهور 

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️

احساس نمیکنی دائم دسشویی داری؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

عزیزم امضامو بخون و نگران نباش برو زیر دوش گرم فضای حمام گرم اگر دردت بیشتر شد موقعشه اگر آرامش گرفتی خبری نیست و ریلکس باش

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس نمیکنی دائم دسشویی داری؟

خیلی احساس میکنم

میرم دستشویی میام بیرون احساس میکنم هنوز دستشویی دارم و مثانه ام پره

عزیزم امضامو بخون و نگران نباش برو زیر دوش گرم فضای حمام گرم اگر دردت بیشتر شد موقعشه اگر آرامش گرفت ...

ممنون 

خدا خیرتون بده

اگر نی نی الان دنیا بیاد براش مشکلی پیش نمیاد ان شاءالله؟ 

خیلی احساس میکنم میرم دستشویی میام بیرون احساس میکنم هنوز دستشویی دارم و مثانه ام پره

عزیزم من نباید بترسونمت اما حتما برو بخش زایمان بیمارستان رایگان ماما ببینه نترس معاینه نمیکنه علائمت شبیه به زمانیه که سر بچه میاد پایین اون که شما حس میکنی دسشویی داشتن نیست سر بچه به مثانه فشار میاره 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
ممنون  خدا خیرتون بده اگر نی نی الان دنیا بیاد براش مشکلی پیش نمیاد ان شاءالله؟

نه من بچه اولمو زودتر ازین زایمان کردم طبیعی

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
من هنوز تجربه ای ندارم فقط دعا میکنم برات زایمان خوبی داشته باشی و بچتو سالم بغل بگیریش

خیلی ممنون عزیزم

همچنین🙏🏻🌸🍃

الهی بهترینای خداوند نصیبتون🌿

اولش مثل درد پریود هس بعد کم کم زیاد میشه

از وقتی دردات شروع شد سعی کن نفس عمیق بکشی تا اکسیژن رسانی به بچه زیاد باشه

اگه طبیعی بود یه آبگوشت با گوشت فراوون درست کن آبش نخور گوشتاش خالی بخور تا جون داشته باشی زور بزنی سزارین هم بودی که دیگه هیچی

قبل از اینکه بری بیمارستان شکم و کمرت با روغت زیتون ماساژ بده بعد برو و یه دوش آب گرم بگیر حتما

سوره انشقاق هم چه سزارین چه طبیعی بخون تا زایمان راحت داشته باشی

۲رکعت نماز فاطمه زهرا هم بخون و بگو خانوم من به امید شما دارم میام بیمارستان امیدم ناامید نکن خودت کمکم کن تا بچه صحیح و سالم بغل بگیرم

اولش مثل درد پریود هس بعد کم کم زیاد میشه سعی کن تو مرحله اولیه نری بیمارستان از وقتی دردات شروع شد ...

عزیزم‌ انشالله خیر ببینید چقد خوب و کامل نوشتین منم شات گرفتم استفاده کنم😍

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙
عزیزم من نباید بترسونمت اما حتما برو بخش زایمان بیمارستان رایگان ماما ببینه نترس معاینه نمیکنه علائم ...

نمیدونم والا خودمم احساس اینچنینی دارم

فعلا نخوابیدم تا صبح ببینم چجورم...اگر شدید شد میرم حتما

ممنونم خدا خیرتون بده

تقریبا یه هفته هست این احساس پری مثانه رو دارم و به طرز عجیبی هربار میرم هم ادرار هست گاهی پر و اگر با فاصله کم رفته باشم هست کمی ادرار باز

طبیعیه عزیزم، من هفته های آخر انقدر ترشحات شدیدی داشتم که لباس زیرم پر میشد مدام لباس عوض میکردم یا پد میذاشتم اندازه پریودی روز اول که میاد من ترشحات سفید شدید داشتم

دسشویی هم که نگم برات تا پامو میزاشتم تو دسشویی مهلت نمیداد که بشینم سریع میریخت

دیگه روزای آخر متاسفانه ایستاده دسشویی میکردم چون امان نمیداد که بشینم

دیگه دامن میپوشیدم بدون لباس زیر اصلا یه وضعی بودم افتضاح

یک بدبختی هم کشیدم تا پایان هفته ۴۱ هم دردم نگرفت هرکاری بود از حرکات کششی پیاده روی ، تحریک دکتر اصلا دهانه رحمم باز نشد آخرش سزارین شدم، بی اختیاری ادراریمم تا یک هفته بعداز زایمانم ادامه داشت یعنی بچه شیر میخورد میزاشتمش زمین میدویدم دسشویی میریخت، بعدش دیگه خوب شدم

نمیدونم والا خودمم احساس اینچنینی دارم فعلا نخوابیدم تا صبح ببینم چجورم...اگر شدید شد میرم حتما مم ...

شاید زمان زایمان نیس اما بچه اومده پایین باید بری ماما با آرامی و ملاحظه برات بفرسته بالا بچه رو