2821
2789

سلام.من با شوهرم‌تا حالا هیچ‌مشکلی نداشتیم و بهش اعتماد کامل دارم.یه دختر کوچولو ۶ ماهه هم داریم.جفت مون هم تو خانواده هایی که بزرگ‌شدیم روابط زن و مرد در حد عرف خیلی عادی و قابل قبوله.تا به حال هم هیچ‌مشکلی تو خانواده ها نبوده.

حالا شوهرم ماموریته . ماشهرستانیم و اون تهرانه.من بچگی م تهران بودم و یه دوست خییییلی صمیمی دارم که مثل خواهرمه.با اینکه از هم‌دوریم ولی باز هم بهترین دوستمه.خانوادگی از بچگی با هم رفت و آمد داریم و مثل چشمامه

شوهرم امشب ساعت ۹ شب بهم‌زنگ‌زد که به نظرت با فلانی برم بیرون؟گفتم بهش زنگ بزن .گفت اوکی و قطع کرد.

یک ساعت بعد دوستم رنگ‌زد که شوهرت بهم زنگ زده وتعارف کردم بیاد خونه مون،گفته مزاحم نمیشم و بریم بیرون یه دوری بزنیم.جات خیلی خالیه."همون لحظه شوهرم گوشی رو ازش گرفت وفقط دوتا جمله گفت بهم که به بابات بگو فلان کار رو بکنه و خداحافظ.

همون لحظه حالم بد شد.این یک هفته که رفته ففط وقتی باهام کار داشته تماس گرفته.امشب هم حرصم‌گرفت که با دوستم رفته دربند ، بعد بهم‌زنگ‌زده برو به بابات بگو فلان کار رو بکنه.حتی یه کلمه نگفته دلم واسه تو و دخترمون تنگ‌شده....واقعا حالم یجوریه.نمیدونم فردا که برمیگرده چه رفتاری نشون بدم.از دوستم اصلا ناراحت نیستم و الآن مشکلم با شوهرمه.از طرفی چون قبل اینکه دوستم رو ببینه باهام‌تماس گرفته ،وقتی هم بهش گله کنم میگه من بهت خبر دادم اول و اجازه گرفتم.میدونم اشتباه کردم ولی واقعا نمیدونم چه برخوردی داشته باشم....

شما دیگه خیلی اوپنیننننن🙄😑

من همون زهراساداتم.. این امضا هیچوقت واقعی نشد..🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باورم نمیشه ...دو دستی همسرت رو تقدیم کردی؟؟ با اینکه خیلی خوشبینم ‌‌ولی تو این تاپیک اصلا حس خوبی ندارم 

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

الان دقیقا دلیل اینکه شوهرت با دوستت رفته بیرونو نمی‌فهمم نه واقعا درک نمیکنم

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز