پیام بدین هر کدوم رو که دارین ولی همینجا بگم که هزینه ثبت نام داره این بازاریابی و خرید محصولات و اینا نیست
اگه واقعا لازم دارید
پیام بدین
🫣جدید نیستم رمز عبور فراموش شده.... یه مامان کوچولو ۱۹ساله...که عاشق اسم دیاکو بود روی پسرش بزاره اما قوم الضالمین شوهر نزاشتن...😕 میشه برای صاحب خانه شدن همه جوان ها همچنین من دعا کنید ؟ ممنونم مهربونا😇🥺♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
عزیزم نی نی یار اجازه نمیده میخواستم قفل کنم یادم رفت
🫣جدید نیستم رمز عبور فراموش شده.... یه مامان کوچولو ۱۹ساله...که عاشق اسم دیاکو بود روی پسرش بزاره اما قوم الضالمین شوهر نزاشتن...😕 میشه برای صاحب خانه شدن همه جوان ها همچنین من دعا کنید ؟ ممنونم مهربونا😇🥺♥️
اگر موضوع مشکل داری نیست چرا همینجا نمیگی؟ مشکوک میزنی
عزیزم نی نی یار اجازه نمیده میخواستم قفل کنم یادم رفت
والا من هیچ کاره ام و خودمم پول ثبت نام از مامانم قرض کردم و زود پس دادم
ای بابا من هرچی میگم شما ی چیزی توش درمیارید... گفتم هرکس واقعا لازم داره نه اینکه بیاین باهام کل کل کنید
کلا تبلیغ ممنوعه خانم کارآگاه اوکی؟؟؟؟؟