2777
2789
عنوان

دکتر خاطره اورکی و دکتر پرتو حسن زاده در بیمارستان اقبال؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7344 بازدید | 28 پست
عزیزم  شما ویزیت شدید؟؟ تازه می خواهید برید پیش ایشون؟؟ با بیمه تکمیلی مثل دانا کار میکنه؟؟

بعله دیروز پیشش ویزیت شدم.

خیلی دکتر خوش اخلاقیه و وقت میذاره برای مریض.

منو تو 37هفته بدون زیرمیزی قبول کرده برای زایمان.

والا نمیدونم با کجا قرارداد داره

ولی بیمارستان اقبال میره باید زنگ بزنی بپرسی بینم اقبال با بیمه دانا قرارداد داره یا نه؟

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
بعله دیروز پیشش ویزیت شدم. خیلی دکتر خوش اخلاقیه و وقت میذاره برای مریض. منو تو 37هفته بدون زیرمیز ...

مرسی عزیزم 

ممنون از جواب و توجهت 

شما چی بهش گفتی که یهو تو این هفته بارداری دکترت رو عوض کردی؟؟

اقبال با بیمه دانا کار میکنه ولی از بیمارستان پرسیدم گفت باید دکتر قبول کنه با بیمه کار کنه

عزیزم زایمان اولته؟؟ 

من زایمان دومه ولی اولی طبیعی بوده، به نظرت برای سزارین قبول می کنه؟؟ البته نامه از ارتوپد برای دیسک کمرم دارم 

اگه تونستی جوابمو زود بده بیزحمت یه کم درگیر این تغییر دکتر شدم این روزای آخری 

راستی شما هم ۲ تا سقط داشتی؟؟ کورتاژ هم شده بودی؟؟ 

چون منم ۲ بار کورتاژ شدم گفتم یادم باشه بهش بگم که یه موقع تو چسبندگی جفت و دقت عمل تاثیر نداشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعله دیروز پیشش ویزیت شدم. خیلی دکتر خوش اخلاقیه و وقت میذاره برای مریض. منو تو 37هفته بدون زیرمیز ...

صبا جون 

الان دکتر اورکی نامه بستری تو بیمارستان و تاریخ عمل رو بهت داده؟؟

چند شنبه ها عمل می کنه؟ چه تاریخی داده؟؟ فکر کنم تاریخ هامون نزدیک هم باشه

مرسی عزیزم  ممنون از جواب و توجهت  شما چی بهش گفتی که یهو تو این هفته بارداری دکترت رو ع ...

ببخشید چن وقته سایت نیومده بودم

مشکلی با اینکه من قبلا با یه دکتر دیگه بودم نداشت

بعله من زایمان اولمه

دوتا سقط و کورتاژ هم داشتم

عزیزم معطلی تو مطبش زیاده؟؟

بعله معطلیش زیاده

چون دکتر برای هر مریضی قشنگ یه ربع تا بیست دقیقه وقت میذاره

منشیش هم یکم گیج میزنه بلد نیس اونجارو خوب مدیریت کنه

صبا جون  الان دکتر اورکی نامه بستری تو بیمارستان و تاریخ عمل رو بهت داده؟؟ چند شنبه ها عمل می ...

آره نامه داده

شما رفتی پیشش؟چیشد چی گفت؟

تایم عمل باتوجه به هفته بارداریه

آره نامه داده  شما رفتی پیشش؟چیشد چی گفت؟  تایم عمل باتوجه به هفته بارداریه

سلام عزیزم

مرسی از توضیحاتت دست گلت درد نکنه 

من می خواستم بیمارستان نفت سزارین کنم که نمیزارن و دکتر خودم قبول کرد که بیرون سزارین کنه و چون با اقبال و اتیه کار می کرد، قرار شد برم اقبال چون بخش کرونایی نداره 

وگرنه از دکتر اورکی هم وقت گرفته بودم چون خیلی تو پیج ها و اینترنت تعریفشو شنیدم ولی چون دکتر خودم هم اقبال هست دیگه نمیشد پیش اورکی هم ویزیت بشم 

شما چند هفته بهت دکتر وقت سز داده؟؟ پریودت کی بوده و  واسه کی وقت عمل داری؟؟

دکتر من گفته ۳ شهریور که ۳۹ تمامم ولی بچه هم درشته و هم بچه دوم زودتر میاد  ، هی فکر میکنم خیلی دیره

عزیزم زیر میزی میگیره..در جریان باش

عزیزم واسه همه زایمانا میگیره یا فقط سزارین اختیاری؟

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
بعله معطلیش زیاده چون دکتر برای هر مریضی قشنگ یه ربع تا بیست دقیقه وقت میذاره منشیش هم یکم گیج میز ...

خآنمی شما سزارین کردید پیشه دکتر اورکی از کارش راضی هستید..جای بخیه ها و کلا سزارین خوب بود؟؟ ممنون میشم جواب بدید من استرس دارم که کارشون خوبه ؟؟ 

دکتر پرتو حسن زاده جدی نیست.پرخاشگره.آدم جدی سرش تو کارش هست و زیاد نمیگه بخنده تا کارشو به بهترین حالت انجام بده.ولی این بنده خدا فکر میکنه خداست.بقیه هم یه مشت نفهمن که باید با دادو بیداد باهاشون صحبت کنه.نیاز مبرمی به قرص آرام بخش داره که حال مردمو خراب نکنه.اکثر خانما ازینکه بیان پیش دکتر زنان احساس شرم دارن.زیاد دوست ندارن.من امروز رفتم بیمارستان اقبال برای اینکه یه دکتر خوب پیدا کردم جای دیگه.و ایشون هر شش ماه وقت میده.واس اینکه پروندم تکمیل باشه و زمان رو از دست ندم چون بیماری تایم طلایی داره.ناچارا رفتم پیشش که واسم سونو و ام آر آی و آزمایش خون بنویسه.انقدر ادا درآورد و غر زد آخرش فقط یه سونو نوشت.بهش گفتم میشه بقیه اش هم بنویسین داد زد که ما کارمون تشخیص. باید بگیم چی باید بدی چی نباید بدی.خب من اگر از تو تشخیص میخواستم سونو هفته پیشمو میاوردم.قبلشم از یه دختره داشت آزمایش پاپ اسمیرو اینا میگرفت دختره هی میگفت یواش تورو خدا اولین بارمه اینم هی دعوا میکرد که همینه.در صورتی که خیلی از دکترا که من رفتم این کارو آروم انجام میدن و نیاز به وحشی بازی نیست.اصلا متوجه نمیشی انجام میدن.ازون ورم با یکی پشت تلفن دعوا میکرد و در اتاقش باز بود.دو تا دستیار داشت به خودشون زحمت نمیدادن درو ببندن.یه عالمه مرد وزن صداهاشونو میشنیدن.حریم خصوصی صفر بود.یکی از دستیاراش که خیلی ام چلمن و افاده ای بود کارشو درست انجام نمیداد سر اون هی جیغ جیغ میکرد.غر میزد و نق که موارد تو سونو رو تو کامپیوتر علامت بزنن.پر مریض بود تو درمانگاه نشسته بود واس خودش هی با تلفن حرف میزد.حالا دو ساعت دیگه حرفاتو با درمونگاه روبروییت بزنی نمیمیری که.در صورتی که نسخه هایی که قرار بود واس من بنویسه دکترای رده یک واسه تشخیص مینوشتن.ایشون انقدر اعتماد به سقف داشت که حتی سر در نمیاورد.ولی فکر کنم بهش باید میگفتم میخوام اینارو ببرم پیش یه دکتر درست حسابی نه جنابعالی.تشخیصت بدرد خودت میخوره.ولی متاسفانه کظم غیض کردم.😂.حرف من این هرچقدر کسی آدم کاردرست و ماهری باشه حق نداره یه نگاه بالا به پایین به بیماراش داشته باشه یا پرخاش کنه، داد و فریاد کنه یا غر بزنه .این معلوم طرف یه مشکلی داره و کنترل خشمشو بلد نیست.اینارم نوشتم کسی نره پیشش مخصوصا اونایی که بار اولشونه چون خیلی حس بدی به آدم میده دفعه اول.ولی بقیه چون دکترای دیگه ام دیدن میفهمن مشکل از خود دکتره.اتفاقا بی خیال نسخه اش شدم همون کاغذمو بردم پیش سونو گرافی و با همون سونو چون کامل بود بیماری رو تشخیص داد نه غر زد نه نق زد نه گفت اینا چرته و پرته لازم نیست.همشو با خوشرویی انجام داد .تشخیصو داد .والسلام