2777
2789
عنوان

حالم بده

19 بازدید | 7 پست

بچه‌ ها میشه برای حال دلم و حاجتم ی صلوات بفرستيد شايد خدا حرف شما ر و شنید😭😭😭همش بغض دارم حاجتم خدا نمیده همه درآ ب روم بسته‌ ست

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »

عزیزم ایشالا فردا حالت عالی بشه عصبانیتت از بین بره🩷

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر

تاپیک اخرمم بخون عزیزم..انشلا حاجتتو بگیری 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ایشالا فردا حالت عالی بشه عصبانیتت از بین بره🩷

عصبانیت چیه میگم خیلی ناراحتم همیشه و هر روز 

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »
عصبانیت چیه میگم خیلی ناراحتم همیشه و هر روز 

همون حالا. منظورم اینه اعصابت اروم باشه ارامش روانی داشته باشی ذهنت درگیر نباشه استرس سراغت نیاد تو زندگی حالت خوب باشه

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر
همون حالا. منظورم اینه اعصابت اروم باشه ارامش روانی داشته باشی ذهنت درگیر نباشه استرس سراغت نیاد تو ...

مرسییی☺️☺️🫠