2777
2789
عنوان

حساسیت چشم،کسی هست کمکم کنه؟

49 بازدید | 14 پست

دخترم چشمش حساسیت داره و ترشح زیاد داره 

دکتر چند بار بردم میگن حساسیت چشم دائمیه 

یه قطره ساختنی داده و یکی دیگه 

ولی هیچ اثری نمیزاره 

همش چشمش قرمزه خارش داره و ترشح 

خیلی کلافه ام ،میگن درمان نداره فقط یه سری نکات رو باید رعایت کنه 

دکتری میشناسین حساسیت چشم رو درمان کنه

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

فقط هر کاری میکنی نزار بماله چشمشو. به خاطر حساسیته. آنتی هیستامین یا نئوتادین یا لوراتادین قرصشو بگیر ببین کدوم بهش اثر میکنه. اگه چشمشو بماله قوز قرنیه میگیره پدر چشمش درمیاد.

فقط هر کاری میکنی نزار بماله چشمشو. به خاطر حساسیته. آنتی هیستامین یا نئوتادین یا لوراتادین قرصشو بگ ...

اتفاقا خیلی میماله چشاشو 

لوراتادین میدم خودم 

دکتر تجویز نکرده فقط قطره داده  

آره دکترم گفت نباید بماله

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا خیلی میماله چشاشو  لوراتادین میدم خودم  دکتر تجویز نکرده فقط قطره داده   آر ...

دیگه نزار بماله. سر من همین بلا اومد منتها کسب نبود بگه الان پشیمونم. قرص آنتی هیستامین بهش بده.

دیگه نزار بماله. سر من همین بلا اومد منتها کسب نبود بگه الان پشیمونم. قرص آنتی هیستامین بهش بده.

شمام حساسیت چشمی داشتین؟

الان خوب شدین 

اگه خوب شدین چند وقت طول کشید

من حساسیت فصلی داشتم. بهارا و پاییزا پدرم در میومد.

برا دختر من از اردیبهشت پارسال تا الان 

دائم بوده 

کاش فصلی بود 😭😭

الان دیگه نه حساسیت فصلیم خوب شده ولی یادمه تا راهنماییم من داشتم و تا آنتی هیستامین نمیخوردم فایده ...

خداروشکر

دکتر هم ب دخترم گفت ممکنه تا بیست سالگی باشه 

خیلی ناراحتم ترشح چشمش خیلی زیاده 

جوری که صبح به زور باید با اب گرم و پنبه چشمتشو باز کنم

برا دختر من از اردیبهشت پارسال تا الان  دائم بوده  کاش فصلی بود 😭😭

بدنش واکنش آلرژیک به یه چیزی داره. مثلا به گرد و غبار یا اگه حیوون خونگی دارید به اون. ببینید چی تو محل زندگیتون حساسیت زاست. یا غذا هایی که میخوره. بعضیا به مواد غذایی و ادویهدها هم واکنش نشون میدن. یه غذا هایی که بعضی وقتا که اصلا فکرشم نمیکنید. یه مدت غذای بدون ادویه براش بزار یا سهم اونو بدون ادویه بزن ببین چی میشه.

خداروشکر دکتر هم ب دخترم گفت ممکنه تا بیست سالگی باشه  خیلی ناراحتم ترشح چشمش خیلی زیاده  ...

بستگی داره کی اون آلرژن یا ماده ی حساسیت زا از بین بره. من خودم وقتی یه مدت رفتم یه جای دیگه و تو اون محیط نبودم بهتر شدم. وقتیم برگشتم دیگه واکنش آلرژیک نشون ندادم.

بدنش واکنش آلرژیک به یه چیزی داره. مثلا به گرد و غبار یا اگه حیوون خونگی دارید به اون. ببینید چی تو ...

ب گردو غبار و آفتاب فک میکنم حساسه 

ولی خب تو خونه ام باشیم همینجوریه 

حالا اینی هم ک گفتین انجام میدم ممنون