2777
2789
عنوان

فردا امتحان ریاضی دارم نهم هیچی نخوندم 😰

| مشاهده متن کامل بحث + 3725 بازدید | 139 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انقدر مقاومت میکنی  بی شک سطح سوالا و کتابا و همه چی الان بالاتره

کاش یک ساعت تو دوران ما زندگی میکردید 

مقاومت نمیکنم 

بچه های این دوره خیلی ها سطح کتابشون هم نمیخونن 

من الان دارم تدریس میکنم سطح بچه ها رو میدونم 

چرا انقدر مقاومت میکنی  بی شک سطح سوالا و کتابا و همه چی الان بالاتره

میدونی قبلا تنها راه پیشرفت جوونها دانشگاه رفتن بود ولی الان اصلا اینجوری نیست با یه دوره برنامه نویسی راحت میشه کار پیدا کرد یا رشته های آرایشگاهی وچیزای دیگه  به خاطر این اصلا اون جو سنگین رو شما ندارین حالا هم برو درستو بخون انشالله موفق باشی

میدونی قبلا تنها راه پیشرفت جوونها دانشگاه رفتن بود ولی الان اصلا اینجوری نیست با یه دوره برنامه نوی ...

ممنون 

اره خیلی شغلد هستن که پر درامدن‌ 

اما وقتی رویات چیز دیگه ای باشه نمیتونی ادامش بدی 

🍂𝒯𝒽𝑒 𝒶𝓇𝒸𝒽𝒾𝓉𝑒𝒸𝓉 𝑜𝒻 𝒽𝒾𝓈 𝑜𝓌𝓃 𝒹𝑒𝓈𝓉𝒾𝓃𝓎

کاش یک ساعت تو دوران ما زندگی میکردید  مقاومت نمیکنم  بچه های این دوره خیلی ها سطح کتابش ...

چون بیشتر حواسشون به جوشی وفضای مجازیه الان دختر من عادت کرده با سوال ریاضی حل کردن پرونده جنایی گوش میده هرچیم میگم این چه مدلشه تمرکز نداری میگه من خودم بهتر میدونم،🫠

ممنون  اره خیلی شغلد هستن که پر درامدن‌  اما وقتی رویات چیز دیگه ای باشه نمیتونی ادامش ب ...

یه چیزیم بهت بگم به خدا کلی بچه هایی به زوووور دانشگاه ازاد یه شهرستان دور قبول شدن تونستن شغل خوب پیدا کنن  الان از اونایی نمره هاشون بیشت بوده دولتی قبول شدن موفقترن  به خاطر این میگم انگیزتونو از دست ندین وسعی کنید فعال باشین تک بعدی نباشید غیر درس خوندن کنارش یه چیزی یاد بگیرین اعتماد بنفستونو تقویت کنید زبان وکامپیوتر تونو عالی کنید حتما بعدا به کارتون میاد