2777
2789
عنوان

فقط خانمای اهوازی بیان لطفا

178 بازدید | 3 پست

میشه ی گالری خوب واسه وسایل تزئینی(مجسمه.تابلو.آینه....) بهم معرفی کنید

میخام وسایلش شیک و خاص باشه😍😘

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  

سلام .گالری موسفیدتوی خیابان پاکستانیها و شعبه ی دومش کیانپارس خ میهن شرقی

خدایا به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی شکر....همسر و پسر و دختر گلم ،بزرگترین و با ارزشترین دارایی من هستند....سلامتی اونها آرزوی همیشگی منه....
سلام .گالری موسفیدتوی خیابان پاکستانیها و شعبه ی دومش کیانپارس خ میهن شرقی

شما چیزیش ازش خریدین؟

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله .یه تابلو (وان یکاد)-یه تابلو گل نقره ای. یه سری شمعدان کریستال و یه سری وسایل دیگه

خدایا به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی شکر....همسر و پسر و دختر گلم ،بزرگترین و با ارزشترین دارایی من هستند....سلامتی اونها آرزوی همیشگی منه....