2777
2789
عنوان

اولین تاپیکی که تو نی نی سایت زدین چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21 بازدید | 73 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی مظلوم واقع شدی😂

اوهوم🥺

ضدحال بدی بود قلبم به تپش افتاده بود😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه کاربری داشتم ۹۱ تاپیک نزدم لغو شد

یدونم ۹۶داشتم با ایمیل که عید گوشیم کلا هک شد مجبور به نابود کردن ایمیل.....اونم از بین رفت البته میزنم میاد بالا ولی برای ۹۷ میزنه نمیدونم اونه یانه از ۸۸ اینام کاربر خاموش بودم

فقط یه تاپیک زدم دعا برای مادرم مریض بود

کاربر خیلی قدیمی دوتا کاربری حذف شده بخاطر هک شدن گوشیم مجبور به حذف ایمیل شدم کاربری قبلیم عشقم۲۳۳۱ ....

با این کاربری اولین تاپیکم این بود (تورو خدا قسمتون میدم بگید بچم سقط نشد )هعیییی اولین تاپیکم با این کاربریم این بود با کاربری قبلیمم ک ی ۲هفته زودتر از این بود تاپیک زدم فک کنم دارم مامان میشم🥲

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
پس یه جورایی کمک کننده بوده؟

نه من اون موقع عاشق و کور بودم 😐نمیفهمیدم ۱ سال هم توی کشمکش بودیم برای رضایت بابام ولی تازگیا که تموم شده فهمیدم واقعا من بدیهاشو نمیدیدم عشق کافی نبود و اونایی که مخالف بودن حق داشتن الان متوجه حرفاشون هستم اون موقع نبودم

اره مخصوصا برای اولین بار با یه سایت یا برنامه اشنا میشی ضد حال بدیه 😂

ولی پوست کلفت بودم خوب دووم اوردم از من بعید بود قهر نکردم و لغو کاربری نزدم😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔