2777
2789
عنوان

چرا پولم برکت نداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 50 پست
برو بیرون

وقتی خدا بهتون عقل داده اما استفاده نمیکنید 

میگه آمریکا تحقیق کرده گفته بی حجابی باعث بی برکتی پول این حرف احمقانه خنده دار نیست به بچه بگی می‌خنده 

مغزهای زنگ زده 

تاپیک میزنی باید تحمل انتقاد هم داشته باشی باشه مال خودت تاپیکت کمک هم به بعضی نباید کرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه گفتم اونایی که قبول ندارن نیان تو تاپیک  بقران عصاب ندارم یچی میگم هم خودم تعلیق میشم هم ...

اتفاقا من بشدت به برکت اعتقاد دارم که با جیب خالی صاحب خانه شدم و علتش برکته و یک دوره نماز کشمیری

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
وقتی خدا بهتون عقل داده اما استفاده نمیکنید  میگه آمریکا تحقیق کرده گفته بی حجابی باعث بی برکت ...

نه پس امثال توی تازه به دوران رسیده ی روغنفکر خوبن 

اول تاپیک زدم امثال تو نظر ندن حالا ام هری

برو بیرون

منم میخواستم بهش ف،،ا،،ک نشون بدم انگل های اجتماعی هستن اینا،، جالبه همه جا هم پخش شدن خخخ

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
من خیلی قبول دارم این چیزارو میشه درخواست بدم آیدی پیجو برام بفرستید

بزن آلفرد مسیحیه،، از حجاب حتی حجاب آقایون میگه که با رکابی نرین بیرون خانم ببینه اون مرد بیچاره میشه

نماز کشمیری چجوریه؟

ببین نماز آیت الله کشمیری هست که آیت الله بهجت ره فرمودن دقیق نمیدونم اما یک دوره خیلی میخوندم اما نه به نیت خانه،، چون اصلا پول نداشتم و خرید خانه رویا بود که سه ماه بعد .....

در حالی که سه ماه قبلش کرایه نداشتم بدم خخخ

مرسی عزیزم

برای منم دعا کن،، اتفاقا امروز به دلم افتاد ۱۰۰ بار اللهم عجل لولیک الفرج بخونم و بعد زدم نینیسایت دیدم خیلیا ازش حاجت گرفتن،، شاید باورت نشه در نیم ساعت ۳ اتفاق بد افتاد برام و جالبه هر کدام بعد ۵ دقیقه بخیر گذشت،،  یکیش کنسل شدن کلاس دخترم از طرف معلم که فردا امتحان داره،، ۲ ،، جواب گوشی ندادن شدن دخترم بعد کلاس که همه مون مستاصل شدیم نکنه خدایی نکرده چ ی ز ی نشه  ۳ خفه شدن مادر شوهرم پیش من که کبود شد و نفسش رفت و فقط دستم انداختم گلوش که بالا بیاره در حالیکه خیلی ترسو ام،، و جالبه همه تو نیم ساعت با هم اتفاق افتاد ۱۰ دقیقه قبل ذکر گفتم