یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین نماز آیت الله کشمیری هست که آیت الله بهجت ره فرمودن دقیق نمیدونم اما یک دوره خیلی میخوندم اما نه به نیت خانه،، چون اصلا پول نداشتم و خرید خانه رویا بود که سه ماه بعد .....
در حالی که سه ماه قبلش کرایه نداشتم بدم خخخ
لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که میفهمید...
برای منم دعا کن،، اتفاقا امروز به دلم افتاد ۱۰۰ بار اللهم عجل لولیک الفرج بخونم و بعد زدم نینیسایت دیدم خیلیا ازش حاجت گرفتن،، شاید باورت نشه در نیم ساعت ۳ اتفاق بد افتاد برام و جالبه هر کدام بعد ۵ دقیقه بخیر گذشت،، یکیش کنسل شدن کلاس دخترم از طرف معلم که فردا امتحان داره،، ۲ ،، جواب گوشی ندادن شدن دخترم بعد کلاس که همه مون مستاصل شدیم نکنه خدایی نکرده چ ی ز ی نشه ۳ خفه شدن مادر شوهرم پیش من که کبود شد و نفسش رفت و فقط دستم انداختم گلوش که بالا بیاره در حالیکه خیلی ترسو ام،، و جالبه همه تو نیم ساعت با هم اتفاق افتاد ۱۰ دقیقه قبل ذکر گفتم
لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که میفهمید...