2777
2789
عنوان

شاگرد پسر نوجوون ،معلما بیاین

67 بازدید | 13 پست

بچه‌ها من معلم رسمی نیستم اما گاها شاگرد خصوصی میگیرم برای ریاضی و فیزیک

حالا امسال ی پسر نوجوون میومد کلاس برای ریاضی 

که به طرز باورنکردنی ای هم به من هم به مامانش دروغ میگه 

مثلا بهش تکلیف میدم یا مشخص میکنم تا فلانجا بخونه و بیاد کلاس 

میگه چشم ، می‌ره جلسه بعدی میاد با قاطعیت میگه بله خوندم ، بعد می‌شینیم پا درس میبینم حتی ی کلمه هم نخونده ، بهش هم میگم چرا الکی میگی تو که نخواندی ، بدتر توجیه می‌کنه و عصابمو خورد می‌کنه

منم بدترین نقطه ضعف م دروغه ، خیلی عصابمو بهم می‌ریزه دروغگویی

به مامانش هم همینطوری دروغ میگه و مامانش بنده خدا نمی‌فهمه خیلی وقتها  حتی دروغ بی مورد

مثلا امتحانشون کنسل شده میاد الکی میگه آنقدر امتحانمو خوب دادم معلممون جلو همه تشویق م کرد😐

یا جلوی خودم چند بار تاحالا با مامانش تلفنی حرف میزدن الکی دروغ میگه مامانشو بترسونه بعد میگه شوخی کردم😐

من سر این موضوع خیلی عصابم می‌ریزه باهاش بداخلاقی میکنم دعواش میکنم بعد عذاب وجدان میگیرم😶 چطوری باید با ی شاگرد دروغگو برخورد کرد ؟! البته تاثیری هم نداره چون ادامه میده به رفتارش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزرگ‌بشه چه پسر زرنگی میشه😂😂😂 ب راحتی اختلاس میکنه

اصلا اتفاقا زرنگی نیست اسمش 

بزرگ بشه حتی نمیتونه ی زندگی متاهلی موفق تشکیل بده چون هیچکس بهش اعتماد نمیکنه 

بعد دروغ زیرکانه هم نمیگه ، دو دقیقه بعد برملا میشه😐😂

اصلا اتفاقا زرنگی نیست اسمش  بزرگ بشه حتی نمیتونه ی زندگی متاهلی موفق تشکیل بده چون هیچکس بهش ...

تحملش کن تا جلساتش تموم شه بعد دیگه قبولش نکن

فقط 43 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

خاموشی باید در مقابل دروغگوییش خاموش و بی واکنش باشی و به محض اینکه راست گفت تشویقش کنی 

خیلی سخته خاموشی ، واقعا برای خودم متاسفم که نمیتونم در برابر این حرکت این پسربچه خونسرد باشم ولی خیلی عصابمو بهم میریزه

خیلی سخته خاموشی ، واقعا برای خودم متاسفم که نمیتونم در برابر این حرکت این پسربچه خونسرد باشم ولی خی ...

تو حق داری

هرکس باشه عصبی میشه

ولی قبل از تایم کلاست با خودت تکرار کن که باید نادیده‌ش بگیری

یه مدت از درس هم عقب بمونه، عیب نداره

با مادرش صحبت کن بگو ریاضی فیزیک یاد گرفتن اهمیتش خیلی کمتره، شما الان باید این رفتار بد رو از سرش بندازین

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
تحملش کن تا جلساتش تموم شه بعد دیگه قبولش نکن

ی کم با مامانش تو رودرواسی م ولی خدا کمک کنه سال دیگه قبول نمیکنم ، پولمم دیر ب دیر میدن ، فقط عصاب خوردیش بم میمونه😂😶

تو حق داری هرکس باشه عصبی میشه ولی قبل از تایم کلاست با خودت تکرار کن که باید نادیده‌ش بگیری یه م ...

بنده خدا مامانش هم خیلی حرص میخوره 

واقعا بچه بزرگ کردن چقدر سخته