2777
2789
عنوان

فوتبال کی با کیه چیه چخبره

68 بازدید | 33 پست

:/ من از هیچی خبر ندارم فقط سقف الان نیریزه ازین سروصدا:/

سئوال درسی داشتین کمک میکنم از اونجایی که تو انسانی تخصص دارم انسانی    خدایا ، اخرین درخواست من از تو قدرت تحمل چیز هاییست که من را از پا درخواهد اورد ؛ میدانم برای انسان سختی ها بسیار است ، اینجا دنیاست . دار مکافات و زندان مومنان ؛ مونان به تو ، به عشق ، به سختی.

خبر بس کوتاه بود و جان فزا

پرسپولیس قهرمان شد😍😍😍

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خبر ندارم فقط فهمیدم استقلال دیگه قهرمان نمیشه و پرسپولیس گل زده و شوهرم داره سکته می‌کنه اینارو ...

شوهر منم خیلی ناراحته😔

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

منم خبر ندارم فقط فهمیدم استقلال دیگه قهرمان نمیشه و پرسپولیس گل زده و شوهرم داره سکته می‌کنه اینارو ...

🤣🤣🤣چرااااا 

دیگه قهرمان نمیشن؟ ببین چجوری دلخوشی مردمو میگیرن🤣🤣

سئوال درسی داشتین کمک میکنم از اونجایی که تو انسانی تخصص دارم انسانی    خدایا ، اخرین درخواست من از تو قدرت تحمل چیز هاییست که من را از پا درخواهد اورد ؛ میدانم برای انسان سختی ها بسیار است ، اینجا دنیاست . دار مکافات و زندان مومنان ؛ مونان به تو ، به عشق ، به سختی.
خبر بس کوتاه بود و جان فزا پرسپولیس قهرمان شد😍😍😍

هعب

منی که رنگ ابی دوس دارم :/

۲۲ نفر دیونه سر ی توپ میدون همو میکشن

🤣🤣🤣🤣تازه چند ملیون نفر بیرون همو کتک میزنن سر همون ۲۲ نفر

هعب منی که رنگ ابی دوس دارم :/

فقط رنگ

یا استقلال؟

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷