2777
2789

سلام دخترا 💋

من ۲۳ سالمه دانشجو ام بعد تو این چند سالی که میرم دانشگاه تاحالا از هیچ پسری پیشنهاد دوستی نگرفتم نه تنها دانشگاه کلا جاهای دیگ  

بعد من خودم کلا اعتماد به نفس پایینی دارم ادعایی راجب قیافمم ندارم ولی دوستام میگن خوشگلی فلانی باورمون نمیشه رل نداری بهت نمیخوره و این حرفا 

بعد یچیز جالب تر اینکه همکلاسیم برعکس من پیش هرکی میره طرف از اون خوشش میاد از استادا گرفته تا ادمای دیگ .. یه دختر با چهره خیلی معمولی رو به کیوت هستش .. 

ادم مغروری هم نیستم ،ساکتم و اروم …

امشب دلم گرفته واقعا میگم چرا اخه باید اینجوری باشه 

ایرادم از چیه 🥲 شاید واقعا زشتم یا چی ..

بعد همون دوستم که گفتم ازش خوششون میاد من تو فالورام یکی از کارمندان داسنگاه رو فالو دارم دوستمم اونو فالو کرده بعد دوستم استوری گذاشته اون ریپ زده استوریشو بعد منم امتحانی امشب استوری گذاشتم اصلا واکنشی نداد نه لایکی نه ریپی ..

واقعا نمیدونم چرا اسنحوریه حالم بده 😔😔

الان اینجا بهت درخواست میدن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خب الان باید بیشتر خوشحال باشی تا ناراحت 

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا  انرژی  زنانه اشون  بیشتر  یه جوری  جذابن  ذاتن  برای آقایون  و  بعد اینکه  بیشتر  اونایی که  قر فری  هستن وخیلی  ارایش میکنن  به خودشون میرسن  پیشنهاد زیاد میگیرن 

و به دخترای  ساده  زیاد توجه  نمیشه 

چون ساکت و آرومی 

پسرا عاشق دختر پرانرژی و شیطونن

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

چطور چرا  چه ربطی به ساکتی داره

دخترای پر شر و شور بیشتر دیده میشن 

ساکتا و اروما رو معمولا بقیه فک میکنن پایه نیستن باحال نیستن فلان

بعدشم بنظر من شما الان باید خوشحال باشی 

❤️‍🩹
بعضیا  انرژی  زنانه اشون  بیشتر  یه جوری  جذابن  ذاتن  برای آقایو ...

انرژی زنانه چجوری باید بالا ببری 

من زیادم ساده نمیرم دانشگاه ارایش دارم 

ولی اون دوستم از من ساده تر میاد