2777
2789
عنوان

همه دوستام ازدواج کردن 🚶🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دل بکن ازش... منم تقریبا هم سنتم ولی تمرکزم رو چیزای دیگ ست...

من وقتی رلم باهام اشتی هست کلی انگیزه دارم و دلم میخواد پیشرفت کنم اما همینکه قهر میکنه افسرده میشم و دیگه انگیزه هامو ازدست میدم و حوصله حرف زدن هم ندارم

منم مثل تو همه دوستام ازدواج کردن نمیدونم چ گناهی کردم اینطور عذاب میکشم😞

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

باور کن متأهلی هیچ چیز جذابی نداره که بخوای خودتو درگیرش کنی

من از زخم زبون و سرزنش مردم خسته شدم😞

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

شاغلی؟

نه کاش شاغل بودم

خب اگه خواستگار داری که باید خوشحال باشی دیگه، اگه خوبن جواب مثبت بده بهشون منو بگو که با اینکه شرا ...

خواستگار دارم ولی وقتی قلب و ذهنم پیش یه نفر دیگست با خودم میگم اگه ازدواج کنم همش به همین رلم فکر میکنم و انگار خیانت حساب میشه و حتی شاید پشیمون شم و طلاق بگیرم تا برگردم پیش رلم 

این فکرا باعث میشه ردشون کنم

من وقتی رلم باهام اشتی هست کلی انگیزه دارم و دلم میخواد پیشرفت کنم اما همینکه قهر میکنه افسرده میشم ...

برو پیش مشاور اگ نمیخوای باخت بدی...

وابسته شدن خیلی بده خیلیییی