2777
2789
ممنون عزیزم انشالله 🤍🌸

ان تی احتمال نداد؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم سخت شد😅علائم شما چیه.. ضربان قلبش به چه شکل بود که گوش دادی؟؟ 

ضربان نفهمیدم

فقط مایعات میخورم،زرد اب بالا میارم

شیرینی نمیتونم بخورم

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
گفت بیشتر شبیه دختره ولی بازم معلوم نیس هفته دیگ بیا ننوشت توی کاغذ هم

منم نظرم رو دختره

ضربان نفهمیدم فقط مایعات میخورم،زرد اب بالا میارم شیرینی نمیتونم بخورم

حالت تهوع داشتی زیاد؟.. از نظر جسمی وزن. خلق و خو.؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ببینم چی میشه انومال میرم 

خبر بده

من برا اکثریتو درست گفتم 

ولی برا خودمو اصلا نمیتونم حدس بزنم

خبر بده من برا اکثریتو درست گفتم  ولی برا خودمو اصلا نمیتونم حدس بزنم

انشالله میام میگم

من بچه اولم پسر بود اسمانی شد بیشتر دلم پسر میخواد اما بازم هزچی خدا بخواد 💔

حالت تهوع داشتی زیاد؟.. از نظر جسمی وزن. خلق و خو.؟؟ 

اره روزی دوبارو بالا میارم

وزن اضافه نکردم

عصبی نیستم

ولی دوس دارم همش بخوابم و لش کنم

بابونهه گل میگه پسر 

من میگم دختر

حتما دوتامونو تگ کن ببینیم کدوم درست گفتیم

اره روزی دوبارو بالا میارم وزن اضافه نکردم عصبی نیستم ولی دوس دارم همش بخوابم و لش کنم

حسم میگه دختر.. از عکس ان تی هم شباهت به دختر حالا هرچی خیره. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻