2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلاب

اون وقت باید تسبیح به دست صلوات بدیم😁😁😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عود مایع بگیر .

چیکار با کولر داری خواهر 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

تا حالا امتحان‌کردیدخودتون؟ توی کولر آبی ریختید؟

نکنیااا

خونتون مثل حرم میشه

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

ترکیب اب و نرم کننده درست کن اسپری کن

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
اسپری کنم توی هوا یا توی کولر؟

توی هوا

روی پرده ها

روی تخت

نرم کننده لباس منظورتونه؟

بله

توی هوا روی پرده ها روی تخت

خیس میشن

خیلی هم‌خوشبو نمیشه

برای سرویس بهداشتی قبلا این کارو کردم

مایع دستشویی رو با اب قاطی کرد تو هوا که اسپری میکردی میریخت رو زمین بعد یه بارم بدجور روی دو زانو توی سرویس سر خوردم، چون کف سرویس بهداشتی آب و کف جمع شده بود

چون گاز نبود که توی هوا پخش و ناپدید بشه

اینجوری هم همه چیا خیس و کفی میشن