2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 45 پست

دنبال دلیل نگرد مرگ، مرگه چه داخل رحم چه بیرون عمر تموم بشه شده، شبی نیست لحظه ای نیس ب فکرش نباشم اما چاره ای نداریم خدا جاشونو پر کنه💔

برای دوباره مادر شدنم خواهش میکنم  ی صلوات بفرستید هدیه کنید به امام رضا، ماه اخر بارداری دختر نازنینم از دست رفت قلبم بدجور شکسته 💔💔🖤
نه ربطی نداره عزیزم اتفاقا کسی لاغره بچه درشت تر میشه من پسرم درشت بود اونموقعه ۴۸کیلو بودم باردارشد ...

منم دقیقا همینه وزنم همه میگن شکمت جا نداشت خفه شد

انقد گفتن که خودم دارم عذاب وجدان میگیرم که نکنه واقعن🥹😓

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ربطی نداره عزیزم اتفاقا کسی لاغره بچه درشت تر میشه من پسرم درشت بود اونموقعه ۴۸کیلو بودم باردارشد ...

شماکجایی هستید عزیزم

من اهوازیم

دکترتون چه دکتریه ک میخواید برید کسی معرفی کرده

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
شماکجایی هستید عزیزم من اهوازیم دکترتون چه دکتریه ک میخواید برید کسی معرفی کرده

عزیزم بهت توضیح میدم

برای دوباره مادر شدنم خواهش میکنم  ی صلوات بفرستید هدیه کنید به امام رضا، ماه اخر بارداری دختر نازنینم از دست رفت قلبم بدجور شکسته 💔💔🖤
نه تمام ازمایشات و سونوهام اوکی بودنمرگ بی دلیل بودهحالم خیلی بده وقتی باترحم نگام میکنن وقتی میگن ب ...

عزمزمه من وزنم 38 بوده واخر بارداری 57شدم

اصن خودتو با این چیزا ناراحت نکن

آزمایش غلظت خون دادی

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد
عزمزمه من وزنم 38 بوده واخر بارداری 57شدماصن خودتو با این چیزا ناراحت نکنآزمایش غلظت خون دادی

چی بگم عزیزم بسک بهم طعنه زدن بخاطر این مورد خودم عذاب وجدان گرفتم، نه چندوقت دیگ میرم دکتر ببینم چی میگه

من اونجا ا غمت خوندم اومدم بهت بگم من شش ماهگی جنین را از دست دادم دختر نازنینم پرپر شد شش ماه بعد باردار شدم فقط برو در خانه امام حسین زیارت عاشورا مطمئن باش جواب میگیری

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
من اونجا ا غمت خوندم اومدم بهت بگم من شش ماهگی جنین را از دست دادم دختر نازنینم پرپر شد شش ماه بعد ب ...

سلام عزیزم

پس تو میدونی تو چه دلم چه اشوبیه داغونم بخدا آبجی 😭پسفردا بچم بدنیا میومد کاش بود ای خدا🥹😓

من اونجا ا غمت خوندم اومدم بهت بگم من شش ماهگی جنین را از دست دادم دختر نازنینم پرپر شد شش ماه بعد ب ...

برای شما دلیلش چیبود

ازامایش دادین بعدش

تو بارداریتون مشکلی نداشتید

زیرنظر چه دکتری رفتید

برای شما دلیلش چیبودازامایش دادین بعدشتو بارداریتون مشکلی نداشتیدزیرنظر چه دکتری رفتید

خودتو نباز فکرتون مشغول کن برو پیاده روی ورزش اگه نمیتونی حواستون جمع کنی به هرچی علاقه داری برس مثل نقاشی یا بافندگی اگه مذهبی هستی تسبیح بزن پشت سرهم قرآن بخون فقط خودتو تو غم داغون نکن یه بار باردار شدی پس دوباره میتونی فقط باید روحیه تو حفظ کنی تا بتونی از پس دومی بربیای دارم بهت میگم خودتو قوی کن واسه دومی که میخواد بیاد وگرنه مثل من اذیت میشی از نظر روحی اگه دستت میرسه برو سفر نش خونه پدرو مادر برو فقط،خودتو تو غم نباز

عزیزم دوباره باردا.ر میشی به لطف الله پس،برای دومی خودتو یه مادر قوی کن 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
خودتو نباز فکرتون مشغول کن برو پیاده روی ورزش اگه نمیتونی حواستون جمع کنی به هرچی علاقه داری برس مثل ...

ممنونم از راهنمایی هات عزیزم، دارم میرم کلاس خیاطی و روی خودم کار میکنم انشالا هرچی خدا بخواد

خودتو نباز فکرتون مشغول کن برو پیاده روی ورزش اگه نمیتونی حواستون جمع کنی به هرچی علاقه داری برس مثل ...

ببخشید عزیزم نگفتین ک بارداری بعدیتون مشکلی نداشتید؟ ازمایش دادید

و اینک گفتن حاجت گرفتین میشه نحوه حاجت رواییتونم بگید

برات متاسفم  خدا نباید از می‌گرفت   باید از من می‌گرفت  نمیدونم چه حرکتی داره من واقعا نمیتونم از پسش بر نمیام هر کار کردم نابود نشد  الانم حاضرم هر دو مون بمیریم  بابا خدایا  نمیخوام چه کار کنم 

واقعا بی دلیل. ای بابا حالا ما نمیخوایم. ول کن ما نیست

انقد ناشکری نکن عزیزم خدا قهرش میگیره