2777
2789
عنوان

ایر دراپ دارا بیان یس کوین

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 40 پست
اینم بزنید به زودی لیست میشه  https://t.me/tapswap_bot?start=r_667567081

😂لعنتی لینک دعوت میدی

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
از ۲۴ ساعت ۴ ساعت تایم خوابیدنم  دو شیفت میرم سرکار . برا این ک فشارم نیفته نوشابه خانواده میبر ...

فک کردم خانمی. برووهمین رباتا فعال کن فعلا

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم بزنید به زودی لیست میشه  https://t.me/tapswap_bot?start=r_667567081

همش دارم مشتی

کلیکر بزنی ربات حذفت میکنه...

اگ خوده رباته توی ربات رو میگی اون لولش رو بیشتر کن ببشتر جمع کنه واست...باید هر سه ساعت وارد بازی بشی تا سکه هارو ازش بگیری دوباره جمع کنه

صب سکه هارو بگیری بعد بیای شب بزنی همون اندازه میمونه بیشتر جمع نمیکنه پس باید هر س ساعت بیای ربات

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
نه اتو کلیکر بن میشی ...  لول رو ببر بالا زودتر تموم شه تپ سواپ و همستر داری؟؟

همش دستی میرم.دیکه اخراشه واسم

خانومم پروفایل  عوض کردم😂😂

😐

😐

خو هی زرت زرت دو هزارتا درخواست دوستی میدن  منم عوضش کردم .

خخخ تازه لاتیش پر کردم مثلا مینویسم. چیه داداش😂😂😂😂😂😂😂😂😂

محکووممم به دوست داشتن تو تا ابد ویک روز..
خو هی زرت زرت دو هزارتا درخواست دوستی میدن  منم عوضش کردم . خخخ تازه لاتیش پر کردم مثلا مینویس ...

والا خانم ها کم درخواست نمیدن حالا ما نمیگیم. اوناودرخواست میدن  همه ۱۴ ۱۵

والا خانم ها کم درخواست نمیدن حالا ما نمیگیم. اوناودرخواست میدن  همه ۱۴ ۱۵

😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😖 دوران نوجوانی شر شور بلوغ هس 

زیاد جدی نگیر 

محکووممم به دوست داشتن تو تا ابد ویک روز..