2777
2789
عنوان

خواهرم گفت نیا خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 12588 بازدید | 213 پست
کاش این دنیا برای من یکی تموم بشه

عزیزم‌غصه نخور همه همینیم من خودم دیشب نیم ساعت توخیاروناراه رفتم واشک ریختم هیچ کسم نداشتم برم‌پیشش وقتی برگشتم‌تا اخرشب به بی کسی خودم گریه کردم وبه مادربیچارم غرزدم که چرارفت😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی اون خونه هیچ اتاقی نداره ک بچش درس بخونه؟؟؟؟؟ بعدم کسی ک بخواد بخونه میخونه اینا بهانس

چرا والا داره 

منم همین رو میگم

من که نمیرم با پسر اون حرف بزنم هم بازیشم نیستم که حواسش رو پرت کنم 

پرسه در جریان امواج صوت 

ناراحت نشو

بچه نمیگه چون صدا نمیاد میرم سر درسم، میگه حالا که مهمون داریم منم نمی‌رم سر درسم

خواهرتم مجبوره این مدت به همه بگه تشریف نیارید

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
نمیرم دیگه  قسم خوردم حتی تلفن هاشم جواب ندم خیلی خوبی در حقش کرده بودم حیف واقعا

منم امروز دلم گرفت زنگ زدم درد دل گفت چرا زنگ زدی خودتو خالی کردی روان منو بهم ریختی خیلی چیزا گفت کلا دیگه بهش زنگ نمیزنم مزاحمش نمیشم کلا 

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
دیگه درک کن سر و صدا هم ندارید فصل امتحانات هست ، تمرکز بچه بهم میخوره ، مامانش کنار شما بشینه یا بچ ...

بچش کلاس 12 هست 

برای چی باید خواهرم روی سرش باشه

بخدا بهونه اورد 

پرسه در جریان امواج صوت 
روزایی که من دارم سپری میکنم خیل یسخت و تلخه برای هیچ انسان با شرفی این روز ها رو نمیخوام 

درکت می کنم منم روز خوش ندیدم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

عزیزم من‌مشهدیم

الان‌تهرانم

اگراینجاهای بیابریم پارکی جای حالت خوب بشه

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...