2777
2789
عنوان

بیاین کمک حالم بده

17 بازدید | 9 پست

سرگیجه شدید دارم درس میخونم میخام بمیرم تو حالت عادی نشستم سرم انگار میخاد بیوفته چیکار کنم سردرد هم دارم

خوابم کافیه مشکل و مریضی ندارم چشمام ضعیف نیس همه چی اوکیه نمیدونم یک ماهه چه مرگمه بنظرتون نبات داغ بخورم اثری داره چیکار کنم؟

کنکور داری؟ 

اگه آره از استرسه

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نه اصلا استرس ندارم اتفاقا

ببین این روز هارو منم پارسال گذروندم 

آدم اونقدر درس‌ میخونه بدن دیگه این آخر ها نمی‌کشه 

اگه بگم من یه بار از حال رفتم و بیهوش شدم باور می‌کنی ؟ 

زیاد درگیر سردردت نباش همشون خوب میشن

من یک ماه مونده به کنکور کولونوسکوپی رفتم از بس خون ریزی داشتم

بعد کنکور خوب شد

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
ببین این روز هارو منم پارسال گذروندم  آدم اونقدر درس‌ میخونه بدن دیگه این آخر ها نمی‌کشه  ...

منم پشت کنکوری ام تجربه کنکور دادن رو دارم برام چیز استرس اوری هم نیس ولی نمیدونم چه مرگمه

ببین این روز هارو منم پارسال گذروندم  آدم اونقدر درس‌ میخونه بدن دیگه این آخر ها نمی‌کشه  ...

ببخشید معدلتون چند بود؟ برای دندان معدل ۱۹ خوبه؟🤦🏻‍♀️

میانگین درصدو.. 

مشاورم میگفت با درصد ۲۰ و معدل ۱۹ تهران میاری😐

ولی فکر میکنم اینجوری حتی آزادم نمیارم

بمونم پشت؟

ببخشید معدلتون چند بود؟ برای دندان معدل ۱۹ خوبه؟🤦🏻‍♀️ میانگین درصدو..  مشاورم میگفت با درصد ...

عشقم  من معدلم ۱۶ بود فک کنم ( معدل خام) و کل هم ۱۸/۵ بود 

والله با این معدل پرستاری قبول شدم 

الان مال امسال رو خبر ندارم ولی یکم درصدت بالا بره شاید بتونی دندون آزاد شهر کم طرفدار قبول شی اونم شاید

ببین اینم بدون معدل ۱۹ تو نهایی کار سختیه هرکس معدلش ۱۹ شد بدون که کنکور رو هم میانگین ۴۰ میزنه

ببخشید معدلتون چند بود؟ برای دندان معدل ۱۹ خوبه؟🤦🏻‍♀️ میانگین درصدو..  مشاورم میگفت با درصد ...

من خودم پشت کنکور موندم 

سال اول رتبه خیلی خیلی بدی آورده بودم و از پشت کنکور موندنم راضی هستم ولی اینو بدون تو این بازه زمانی نباید به پشت کنکور بودن فکر کنی هااا 

پشت کنکور بودن خیلی سخته خیلی 

من خودم پشت کنکور موندم  سال اول رتبه خیلی خیلی بدی آورده بودم و از پشت کنکور موندنم راضی هستم ...

🥲عشقم با پیام بالات که دیگه بیشتر رفتم تو فکر پشت

آخه شاید دندون آزاد شهر کم طرفدار؟...

🥲عشقم با پیام بالات که دیگه بیشتر رفتم تو فکر پشت آخه شاید دندون آزاد شهر کم طرفدار؟...

بیا خصوصی ببینم حرف حسابت چیه😂