2777
2789
عنوان

خانومای متاهل ی لحظه میاین لطفا😘

890 بازدید | 71 پست

خانوما شما موقع رابطه درد احساس نمیکنین من هردفعه درد دارم دکترم رفتم معاینه کرد سونو دادم اصلا عفونت و...نداشتم گفت بخاطر تنگی دهانه ی رحمته و تاکید کردهمیشه موقع رابطه ژل لوبریکانت استفاده کنین ولی خب همسرم زیاد ژل دوس نداره یعنی تموم ک میشه زبونم مو درمیاره تا بخره!بعضی وقتا از شدت درد دیگ خودمو میکشم عقب بعد همسرم میگه درست لحظه ای ک میخام ارضا شم تو خودتو میکشی عقب و ضد حال میزنی منم میگم خب دردم میگیره الان نمیدونم چیکار کنم ؟!البته خداییش همسرم بادرکه ولی خب میگه بگو من چیکار کنم میخنده میگه با تو رابطه نداشتم باشم کجا خودمو خالی کنم؟!(اینم بگم ب شدت آدم گرمیه اصلا خانوادگی همینجورین چون ی بار جاریم غیرمستقیم گفت ک برادرشوهرمم اینجوریه!البته جاریم گفت من هیچ مشکلی با این قضیه ندارم) منم دلم میسوزه و باعث میشه تحمل کنم ولی خب اینجوری خودم اذیتم!کسی راهکاری داره یا نه؟

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واییی دقیقاا منم همین مشکلو دارم بخاطر همون دردش کلا دیگه تمایل ندارم به رابطه😭😭شوهرم همش میگه توچرا نسبت بمن سرد شدی ولی من خیلی بهش حس دارم فقط بخاطر همین مشکلم زیاد باهاش رابطه ندارم

ریلکس باش دوست من کمی ارام باش پلیززززززز😁🥰

اگر واقعا ژل برات موثره خودت قبل از تمام شدنش تهیه کن و منتظر نباش همسرت بخره 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

[QUOTE=341235005]خب ژل استفاده کن  ادم با درک میره ژل میخره به وقتش[/QUOTEببین میخره درنهایت ولی خب متوجه میشم ک با اکراه استفاده میکنه😔

پس چجوری چندسال دووم آوردی و دوتا بچه داری

بخدا همش اذیت بودم و هستم ...یکی از دوستام همیشه میگه تو باید دوتاشونو طبیعی میاوردی ک بازشی...ولی من دوتاشو سز بودم

واییی دقیقاا منم همین مشکلو دارم بخاطر همون دردش کلا دیگه تمایل ندارم به رابطه😭😭شوهرم همش میگه توچ ...

باورت میشه بعضی شبا خودمو ب خواب میزنم بعد روز بعد بهم میگه ک فقط عشق خوابی نمیگی همسرم نیازهایی داره!

ما اصلا بدون ژل نمیتونیم دیگه خودش مجبوره بخره، میتونی اینترنتی بخری اگه روت نمیشه

نه بابا بحث رو شدن نیس وقتایی ک میره کاندوم میخره میگم ژلم بیار یا میگه نداشت یا میگه یادم رفت یا بخره هم با اکراه استفاده میکنه!