2777
2789

سلام کسی تاحالا کولونوسکوپی انجام داده درد داره و وقتی بی حسی یا اثر دارو رفت درد داره یانه آندوسکوپی انجام دادم برای هیاتال یاهمون فتق معده میترسم چون آندو خیلی اذیت شدم بابیهوشیه بیهوش می‌کنند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شما کولونسکوپی انجام دادی؟  میشه راجبش توضیح بدی چجوری بود  من استرس دارم

من بادشکم زیاد دارم روده تحریک پذیرم

یه پلاستیک نرم رو میزارن اون تو یه مقدار گاز وارد روده میکنن وبعد توشو با دوربین نگاه میکنن من شقاق داشتم بدون بیهوشی هم مقعدم درد گرفت هم شکمم چون دردوفشار داره ولی قابل تحمله استرس نباید داشته باشی با بیهوشی انجام دادم هیچی متوجه نشدم نتیجه کاملتر بود کلا اصلا سخت نیست فقط پیدرولاکس آب زیاد میخوری که اسهال بشی روده هات پاک بشن ولی خوبیش به اینه مشکلتو متوجه میشن

من بادشکم زیاد دارم روده تحریک پذیرم یه پلاستیک نرم رو میزارن اون تو یه مقدار گاز وارد روده میکنن و ...

ممنونم عزیزم🙏🏻❤️

برای شما سالم بود ؟ خوده کولونسکوپی چقد طول کشید 

من از بیهوشی هم میترسم چ مدت بعدش بهوش میاد ادم

پودرا رو خوردی حالت تهوع و استفراغ نداشتی؟ یعنی قابل تحمل بود

جواب رو همون روز بهت دادن؟

ببخش زیاد سوال میپرسم نگرانم

ممنونم عزیزم🙏🏻❤️ برای شما سالم بود ؟ خوده کولونسکوپی چقد طول کشید  من از بیهوشی هم میت ...

عزیزم جوابش روده تحریک پذیر بود

بیهوش بودم زمانشو نفهمیدم

جوابو چند مدت بعد دادن

پودرش مشگلی نداره من آب زیاد خوردم دلدرد گرفتم فقط اسهالت زیاده

بیهوشی خیلی حس خوبی داره انگار تو خواب عمیقی بعد دوتاقند گذاشتن تو دهنم صدام کردن بیدارشدم ولی این کولونوسکوپیه بیهوشی برای جراحی رو خدا نصیب کسی نکنه

عزیزم جوابش روده تحریک پذیر بود بیهوش بودم زمانشو نفهمیدم جوابو چند مدت بعد دادن پودرش مشگلی ندار ...

مرسی عزیزم 🌸🙏🏻

جوابشو همون موقع میدن اگه نمونه برداری کنن چند روز بعد میدن. 

میشه علامتو بگی مثلا اسهال یا یبوست ؟ مخاط در مدفوع هم داشتی؟ 

اهان پس بیهوشی کولونسکوپی سبکتر از بیهوشی اتاق عمل؟؟ 

مرسی عزیزم 🌸🙏🏻 جوابشو همون موقع میدن اگه نمونه برداری کنن چند روز بعد میدن.  میشه علامت ...

خواهش میکنم گلم بیهوشیش سبکه دهن همه دوتا قندمیزارن بیدار میکنن نگران نباش انشالله سالم باشی

من ۶سال اسهال بودم ۱۷سال یبوستم بادشکم در حد آبروبری تو اسهالام دفع مخاط داشتم ما اعصاب روده امون درگیرجوابم چندروز بد میدن بهت برگه میدن الان دیگه به گوشی هم میفرستن بستگی به جایی داره که میری 

خواهش میکنم گلم بیهوشیش سبکه دهن همه دوتا قندمیزارن بیدار میکنن نگران نباش انشالله سالم باشی من ۶سا ...

ان شاء الله که سالم باشه 🥺🤲🏻ممنونم ازت عزیزدلم. 

برام دعا کن لطفا🌱

منم مخاط دارم با مدفوع و اسهال و یبوست 

من هموروئید دارم خون میاد شما چی؟ 

فقط اینکه پودراش خوردی استفراغ نداشتی؟ یا حالت تهوع

ان شاء الله که سالم باشه 🥺🤲🏻ممنونم ازت عزیزدلم.  برام دعا کن لطفا🌱 منم مخاط دارم با مد ...

انشالله که سالمی

من بواسیروشقاق باهم داشتم دیلتیازم استفاده میکردم خیلی بده خدانصیب گرگ بیابونم نکنه 

دارو پیدرولاکس من کلی خوردم خیلی آب خوردم معده درد گرفتم شما طبق دستورش آب بخور باهاش زیاده روی نکن

انشالله که سالمی من بواسیروشقاق باهم داشتم دیلتیازم استفاده میکردم خیلی بده خدانصیب گرگ بیابونم نکن ...

ان شاء الله 💚🤲🏻🥺با امید و توکل بر خدا 

مرسی عزیزم 

بله طبق اون برگه که بهم دادن انجام میدم ازشون هم میپرسم 

امیدوارم قابل تحمل باشه استفراغ و حالت تهوع شدید نباشه

شما ی روز قبل خوردی یا دو روز؟ 

ان شاء الله 💚🤲🏻🥺با امید و توکل بر خدا  مرسی عزیزم  بله طبق اون برگه که بهم دادن ا ...

انشالله که سالم باشی برات صلوات فرستادم

یه روز قبلش فک کنم سوپم پختم ازابکش رد کردم فقط آبوپودر وسوپ وابمیوه صاف شده خوردم