سلام کسی تاحالا کولونوسکوپی انجام داده درد داره و وقتی بی حسی یا اثر دارو رفت درد داره یانه آندوسکوپی انجام دادم برای هیاتال یاهمون فتق معده میترسم چون آندو خیلی اذیت شدم بابیهوشیه بیهوش میکنند
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام شما کولونسکوپی انجام دادی؟ میشه راجبش توضیح بدی چجوری بود من استرس دارم
من بادشکم زیاد دارم روده تحریک پذیرم
یه پلاستیک نرم رو میزارن اون تو یه مقدار گاز وارد روده میکنن وبعد توشو با دوربین نگاه میکنن من شقاق داشتم بدون بیهوشی هم مقعدم درد گرفت هم شکمم چون دردوفشار داره ولی قابل تحمله استرس نباید داشته باشی با بیهوشی انجام دادم هیچی متوجه نشدم نتیجه کاملتر بود کلا اصلا سخت نیست فقط پیدرولاکس آب زیاد میخوری که اسهال بشی روده هات پاک بشن ولی خوبیش به اینه مشکلتو متوجه میشن
مرسی عزیزم 🌸🙏🏻 جوابشو همون موقع میدن اگه نمونه برداری کنن چند روز بعد میدن. میشه علامت ...
خواهش میکنم گلم بیهوشیش سبکه دهن همه دوتا قندمیزارن بیدار میکنن نگران نباش انشالله سالم باشی
من ۶سال اسهال بودم ۱۷سال یبوستم بادشکم در حد آبروبری تو اسهالام دفع مخاط داشتم ما اعصاب روده امون درگیرجوابم چندروز بد میدن بهت برگه میدن الان دیگه به گوشی هم میفرستن بستگی به جایی داره که میری