2777
2789

از وقتی آمدم همش تاپیک درباره بنیتا میبینم 😭😭😭😭😭😭 یکیش رفتم خوندم داغون شدم. هی میخوام بهش فکر نکنم حالم بدتر نشه هی باز یکی تاپیک میزنه واردشون نمیشم ولی عنوان که میبینم حالم بدتر میشه. مطمئناً یک سری از کاربرها دیگه هم همینطور هستن 

متاسفانه کاربرهای اینجا درک نمیکنن درباره موضوع بد تاپیک نزنن و همه میدونن وقتی یه خبری بشه دربارش اینجا گفته میشه ولی به خودشون زحمت نمیدن برن تاپیک های قبل بخونن و ببینن تاپیک زده شده دیگه این تکرار نکنن و بخوای هم بهشون اعتراض کنی میگن نیا تو تاپیک خب عاقل عنوان تاپیک دیده میشه 

بس کنین تمومش کنین دیگه به اندازه کافی همه حالشون بد شده با این خبر هی دربارش تاپیک زده بشه حال کسی که یکم داره بهتر میشه از دوباره بد میشه درک کنین 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونیم عمیقه ما بچه کوچیک داریم همزاد پنداری میکنیم چکار کنیم؟حداقل نی نی یار این تایپیکای شکنجه و ترسناک رو بردار نه اینکه بذار تو پربازدیدکننده ترین. من رسما نابود شدم اول اتنا بعد کیمیا بعد بنیتا

این چه حرفیه

خب معلومه همه داغ دارن و این موضوع تازه

نباید توقع داشت مردم دردشونو بریزن تو خودشون

امروز نیا نی نی سایت کلا😍😍چون حالا حالاها ادامه داره😢😢

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اين فاجعه اونقدرررررر عميقه كه هزاران بارم ازش صحبت بشه كمه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اره جاهای دیگه دربارش صحبت بشه نه اینجا که اینهمه باردار داره. میخوان دربارش حذف بزنن یه تاپیک بزنن همه برن اونجا نه یکی درمیون درباره این خبر. یعنی درک این مسئله اینقدر سخته اینجا خیلی باردار داره مه حالشون بد میشه من تازه دو روز بود درد کمر و دلم اروم شده بود از وقتی دیدم دردم شروع شده داره بهم فشار میاد شوهرم از سرکار مجبور شد بیاد من بیاره خونه بابام تا تنها نباشم 

حالا اگه يكي از سران مملكت بعد ٩٠ سال عمر فوت ميكرد سه روز عزاي عمومي اعلام ميكردن. اما اين طفليو عمرا تو اخبار م نشون بدن 😭😭😭😭

هیچوقت فکر نمیکردم روزی برسه که کسیو بیشتر از خودم دوست داشته باشم  تااینکه مادر شدم  
این چه حرفیه خب معلومه همه داغ دارن و این موضوع تازه نباید توقع داشت مردم دردشونو بریزن تو خودشون ...

گیسو من نیام بقیه چی. دردشون نریزن تو خودشون یه تاپیک بزنن برن اونجا نه اینکه هیچ تاپیک بزنن خودت برگ موضوعات گذشته نگاه کن ببین چندتا تاپیک با این عنوان هست. 

اره جاهای دیگه دربارش صحبت بشه نه اینجا که اینهمه باردار داره. میخوان دربارش حذف بزنن یه تاپیک بزنن ...

راست ميگي عزيزم☺️☺️

ولي خب اين تاپيكارو سرسري رد كن

نميشه كه باهمه دعوا كرد 

هیچوقت فکر نمیکردم روزی برسه که کسیو بیشتر از خودم دوست داشته باشم  تااینکه مادر شدم