2777
2789
عنوان

بچه ها بین این رشته ها کدوم

147 بازدید | 18 پست

رشته اموزش ابتدایی خوبه یا رشته بهداشت مدارس

من درس دانو دوست دارم دوست ندارم حقوق بگیرم فعالت انچنانی نکنم 

کدوم خوبه اگر دور اطرافیان کسی دیدین یا تجربشو دارید بگید ممنون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهداشت به نظرم بهتره با توجه به اینکه گفتی فعالیت کمتر داشته باشه

نگفتم فعالیت کمتر من گفتم بهداشت فعالیتش بنظرم کمتره خودم تدریسو دوست دارم از طرفی میگن حقوق بهداشت بالاتره مدرکش از دانشگاه بهتریه ولی تدریسو دوست دارم دوست ندارم مثل معلمای بهداشت باشم 

یک سریا میگن ادامه تحصیل توی بهداشت عالیه و......

نممیدونم چی بزنم پشیمون نشم

من خودم بهداشت و بیشتر دوست دارم آموزش ابتدایی واقعا سخته

اره دقیقا دلایل مختلفی داره دودلم یکی از این دلایلم همینه که میگن خیلی سخته شاید شهر نیفتن روستا بیفتن.....من فک نکنم الان کسی بفرستن روستا نمیدونمممممممممم

نگفتم فعالیت کمتر من گفتم بهداشت فعالیتش بنظرم کمتره خودم تدریسو دوست دارم از طرفی میگن حقوق بهداشت ...

خب با این همه بازم میگم بهداشت بهتره عزیزم آموزش ابتدایی الان با آزمون استخدامی هم میگیرن رقابت بالاتره بعد باید از همه حرف شنوی داشته باشی از همه جا از معاون از مدیر از اداره از همه ۱۰ تا مدیر بالاسرته تکون بخوری باید جواب پس بدی و مسئولیتش زیاده الان ذوق داری یه سال بری آدم دیوانه میشه من فامیلامون فرهنگی زیادن همه بعد چند سال رو آوردن به معاونی و رفتن تو اداره از دست بچه ها ولی بهداشت باز کمتر کار بهت دارن بازم خودت میدونی 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
اره دقیقا دلایل مختلفی داره دودلم یکی از این دلایلم همینه که میگن خیلی سخته شاید شهر نیفتن روستا بیف ...

بیشتر آقایون و میفرستن روستا بعد داخل انتخاب رشته حواست باشه جاهای پرت و نزنی اگه دوست نداری اونطوری ممکنه بفرستن روستا

خب با این همه بازم میگم بهداشت بهتره عزیزم آموزش ابتدایی الان با آزمون استخدامی هم میگیرن رقابت بالا ...

والا منم از هرکی پرسیدم گفت هبداشت بهتره ولی بازم علاقه 

دوست داشتم بدونم دلیلش چیه که این همه میگناموزش ایتداییو اولا  نزنید مرسی عزیزمممممم

بیشتر آقایون و میفرستن روستا بعد داخل انتخاب رشته حواست باشه جاهای پرت و نزنی اگه دوست نداری اونطوری ...

من شهرستانای اطراف شهرمونم زدم ما مرکز استانیم امدم اطرافشم زدم که معمولین و یک خورده دور ولی میگم خوب تهش اینکه برم 8سال که بخوام تدریس کنمم اونجا ساکن بشم نمیدونم میترسم دبه در بیارن از همون شهرستانای اطراف بگن برین فلان روستاش از همین نگرانم