2777
2789
عنوان

فیزیک

6 بازدید | 12 پست

بچه ها من چیکا کنم فک کنم بیوفتم منی که تو این ۱۱ سال تحصیلیم یه بارم یه درسییو زیر ۱۴نشدم اما امروز برای فیزیک واقعا میوفتم هدفمم پزشکی بود یعنی دیگ بهش نمیرسم؟🙂💔

وضع همه همینه🫤

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا اولا اگه یازدهمی تو این ۱سال میتونی به رتبه زیر ۱۰۰۰فکر کنی

دوما همه ملت همینن من خودم یازدهمم گند زدم وبی امیدم پابرجاست

بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝
خب من کلا فیزیکو نمیفهمم برعکس بقیه درسا این امتحانم خیلی سخت اورده بودن🙂💔

عب نداره ترمیم بکن همه وضعشون خرابه همه کم میگیرن

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

وا اولا اگه یازدهمی تو این ۱سال میتونی به رتبه زیر ۱۰۰۰فکر کنی دوما همه ملت همینن من خودم یازدهمم گ ...

خب من الان فیزیکو میوفتم ترازم خیلی خیلی میاد پایین چجوری ب زیر ۱۰۰۰فک کنم😂💔

خب من الان فیزیکو میوفتم ترازم خیلی خیلی میاد پایین چجوری ب زیر ۱۰۰۰فک کنم😂💔

ترمیم سال بعد گلم دی دوازدهم ترمیم بزت

بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝