2777
2789
عنوان

خودکشی...میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 32 پست

یکی از فامیلای شوهر خواهرم ،دختره ۱۶ سالش بوده به خاطر درس و کلاس خودشو کشت ،باباش افسردگی حاد گرفت و توی تيمارستان بستری شد یه مدت 

مادرش شب و روز کارش شد گریه 

خود دختره هم مدام به خواب فامیلا میاد و همه میبینن داره توی جهنم میسوزه 

یه بنده خدایی شب اول قبرش خواب میبینه توی قبرش آتیشه و آتیش مثل یه ستون بزرگ و بلند از قبرش زده بیرون و تا آسمون امتداد داشته 

میخوای خودتو تا ابدیت جهنمی کنی به خاطر درس ؟؟؟

این روزا میگذره گلم 

شیطان در کمینه 

وقتی کل انگیزه و آیندت رو وابسته به همین درس بدونی دیگه نمیشه این و بگی  واقعا دوست دارم بمیرم ...

خدا نکنه

ترمیم کن 

تو استعدادش داریییییییی

منم مث توام

سر بیماریم‌نمراتم پایینه

منم دلم میخاد بمیرم 

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خوبم  دختر منم از برترین های شهرمونه آزمونهای فیزیکو ۱۰۰میگیره ولی این نهاییا هنوز نگفته یکیشو بیست بشه همش میگه جوابیه اومد چک کردم اینقد غلط داشتم من خودم فرهنگی ام بهش گفتم عیب نداره سال دیگه خودتو بیشتر آماده کن الان وقت کم آورد برا فیزیک به خواهرسش گفته بود من سر کار بودم اومدم هنوز خوابه رفته بود برا ۲۰ ولی نشد چیز مهمی نیست .قرار نیست به کل فامیل بگیم فلانی ۱۸ شد یا ۱۵شد نه به دیگران نمیگیم وقتی هم کسی بپرسه میگم درسش خوبه همین چه وقتا که ۲۰بشه چه وقتی دینی ۱۵ بشه .خودتو اذیت نکن

سلام. واقعا به خاطر درس!!!! میخوای خودکشی کنی؟

میدونی در آینده چقدر امتحان توی زندگیت داری که باید از پس همشون بربیای. امتحانای سخت زندگی رو میخوای چجوری بگذرونی پس!!؟

قوی باش.

کاشکی همه مشکلات دنیا اینقدر کوچیک بود.

شما متاسفانه کمال گرا «ایده ال گرا»هستید و دنبال نمره ۲۰.

امتحان نهایی وقتی قراره جایگزین کنکور بشه سطحش میره بالا.

امادگی بالا و کنترل استرس برای رفع بی دقتی میخواد.

از کجا معلوم بقیه همکلاسیاتون که میگن خوب بوده امتحان واقعا راست بگن. !!امتحا خوبه اونا با امتحان بده شما شاید برابری کنه.

راستی ...چرا خودتونو مقایسه میکنید؟

اگه مقایسه نمیکردین یا نمیشدین خوب بوذ.

من حسرت زندگیم اینه چرا بابت دررررس اینقدر حرص خوردم.

با کمال گرایی تون مقابله کنید.

خودتونو مقایسه نکنید

به خدا توکل کنبد خودکشی یعنی چی اخه.

بقیه امتحانات نهایی رو سفت بچسبید.

هنوز کلی زمان هست کلاس دهمی کلی راهش باقی مونده ..چرا ناامیدی پس!!؟

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

عزیز شما اگر استرس دارید طبیعیه ولی بهرحال تا الن خوندی، نمیتونی که وسط کار درستو ول کنی  خودمم آزمون داشتم بشدت استرس نتایج رو دارم کلی درس خوندم و خانوادم منتظرن که جواب قبولیم بیاد ولی خب استرس مشکلیو خل نمیکنه تصمیم گرفتم فلن بخودم استراحت بدم تا ببینم خدا چی میخا. . الن تو هم  بهتره بری بیرون چرخی بزنی توایی ب سرت بخوره، امتحانایی ک دادی تموم شده رفته امتحاناتیم مه قراره بدی با آرامش بخون و فک نکن ک خانوادت چی میخان یا دبیرات ،فقط برا این بخون ک خودت بعدا تو آرامش باشی نه اینک دیگران تاییدت کنه...ب خودت آیندت فکر کن و بخون نه ب دیگران

خودکشی گناه بزرگیه عزیزم  بهش اصلا فکر نکن چند سال دیگه به الانت فکر کنی خدا رو شکر می‌کنی که خودکشی نکردی سختی‌ها و مشکلات برای همیشه ماندگار  نیست  و بعد از هر سختی آسانیست روزی میرسه که با تمام وجودت از زندگیت لذت میبری وخدا رو شکر می‌کنی راهش اینه که حرف مردم برات مهم نباشه 

اینم بپذیر که توی مملکت ما با پارتی و خانواده شهید بودن حق خیلیا تو کنکور و این امتحانا ضایع میشه! پس بیخیال تلاش کردن برا چیزی شو که نتیجه زحماتت پوچ میشه بخاطر یه مشت فرصت طلب

یدونه صلوات میفرستی به نیت حاجتم🤲🏼

با خوندن تک تک پیاماتون فقط دارم اشک میریزم  خدایا چیکار کنم😭😭😭😭

بیا بهت بگم چیکار کن. اگه اشتباه نکنم امتحان بعدی ریاضیه. فکر کن تو یک معلمی داشتی به تو یه درسی داد و حالا ازت امتحان میگیره. تاحالا نه هیچ امتحان دیگه ای دادی، نه بعد از اون امتحانی داری‌. فقط و فقط ریاضی الان برات هست. اهمیتشم فقط قد یه امتحان سادست. فقط میخوای به معلمت نشون بدی که به درسی که داده توجه کردی و خوشحالش کنی.

سنت کمه تقصیری نداری وقتی ده سال دیگه سرنوشت تک تک همکلاسیاتو با هر نمره و رتبه ای ببینی بعد میفهمی ما داریم اینجا چی میگیم به تو.  شنیدن کی بود مانند دیدن.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
عزیزم دختر خوب ...ملاک ۲۰ شدن نیست...تو مطمعنا دختر توانمندی هستی و الان فقط تحت فشاری ...بیا یک کار ...

حس سرکوب درونیم و چیکار کنم 

امروز فیزیک داشتیم 

و معلم فیزیکم جلوی حوزه اومده بود و میگفت بچه ها چیکار کردین

رسید به من با لبخند گفت تو که باید ۲۰ بشی ولی من میشم ۱۷ 

وقتی این و گفت فقط نگاهش کردم😔چیزی نداشتم بگم

بیا بهت بگم چیکار کن. اگه اشتباه نکنم امتحان بعدی ریاضیه. فکر کن تو یک معلمی داشتی به تو یه درسی داد ...

از اولی که دارم یکی یکی خراب میکنم هی میگم اشکالی نداره بعدیش جبران میشه ولی بعدیا بدتره:)

از اولی که دارم یکی یکی خراب میکنم هی میگم اشکالی نداره بعدیش جبران میشه ولی بعدیا بدتره:)

خب فدای سرت آسمون به زمین اومده مگه. اگه عقل الانمو داشتم سال کنکور با ارامش میرفتم مدرسه میومدم خونه عین بقیه نه کلاس میرفتم نه تست و میرفتم دانشگاه آزاد. اونقدم مرض روحی نمیگرفتم. الان بهترین رتبه بهترین رشته و دانشگاه ولی اون اضطراب و افسردگی خونه نشینم کرده به هیچ دردیم نخورد این درس خوندن. توقع بقیه به درک واقعا فکر میکنی واسه معلم فیزیک مهمه نمره تو؟ اون حقوقشو میگیره فرقی نمیکنه صفر شی یا بیست فقط جلوت نشون میده که اهمیت میده. پدر مادرم همینن اخه نمره ی تو واسه کی واقعا مهمه. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
خب فدای سرت آسمون به زمین اومده مگه. اگه عقل الانمو داشتم سال کنکور با ارامش میرفتم مدرسه میومدم خون ...

همه بهم میگن با استعدادی مخصوصا دبیر ریاضیم

وقتی میبینم تواناییش و دارم و بهش نمیرسم اذیت میشم

چیزی که من تصور دارم از آیندم و چیزی که داره رقم میخوره برام کاملا متفاوته

کل دوستام و خانواده از نمره هام متعجب هستن:)و متاسفانه دوستای صمیمیم همشون درس خون و معدل ۲۰ هستن 

و من نمیدونم چرا یهویی اینجوری شدم 

همه بهم میگن با استعدادی مخصوصا دبیر ریاضیم وقتی میبینم تواناییش و دارم و بهش نمیرسم اذیت میشم چیز ...

تا متوجه نشی خودتو با بقیه مقایسه نکنی باید تو دنیا سختی بکشی. مقایسه ی نمره فرقی نداره با مقایسه ی قیافه و پول. ضمنا نمره هات ۲۰ بشه رتبه ۱ بشی بری پزشکی هم خوشبخت نمیشی اگر انتخاب رشته درستی نداشته باشی. تو مغز بچه ها فرو میکنن که رشته خوب یعنی پزشکی یعنی پیراپزشکی یا یعنی مهندسیِ فلان. تو رشته ی درست مطابق بازار کار مطابق روحیه ی خودت انتخاب کن بعدش هر دانشگاهی برو اگه خوشبخت نشدی بیا بزن تو سر من 😁 با استرس خودتو مریض نکن که کسی که مریضی روحی داره هیچی نمیشه یعنی هیچی نمیشه ها.