سلام
اول از همه بگم من از قبل با محیط اینجا آشنایی دارم و الان به خاطر مشکلم عضو سایت شدم
چون همیشه دیدم نی نی سایتی ها چقدر خوبن و به داد هم میرسن و من از نبود آدم و دوست به اینجا پناه آوردم
راستش من امسال کلاس دهمم و برای اولین بار امتحاناتمون نهایی شد
از کلاس اول تا الان همیشه جزوه دانش آموزای رتبه برتر بودم همیشه کل فامیل خانواده و...ازم توقع قبولی بهترین رشته رو داشتن و من زیر فشار این توقع دارم جون میکنم
کل سال و با هدف و انگیزه درس خوندم که شاید توی امتحانات نهایی موفق شم حداقل ی بخشی از مسیر موفقیتم رو طی کنم
شبا تا صب بیدار موندم و تلاش کردم و همین انتظار بقیه رو بالا تر برد تا جاییکه تمام دبیرا و....از من توقع نمره ی ۲۰ و داشتن توی نهایی
و نهایی رسید و من واقعا نمیدونم چرا دارم یکی یکی امتحانام رو خراب میکنم از بس فشار و استرس کشیدم طی همین یه هفته ۳ کیلو کم کردم مریض شدم تا جاییکه خانوادم بهم میگن نمیخواد درس بخونی ولی مشخصه برای تظاهر میگن و تو نگاهشون و توقعشون ی چیز دیگست
مدرسه ی خاص نیستم ولی جزو مدرسه های خوب شهرمون هست وقتی میبینم کل دانش آموزا حتی اوناییکه درسشون از من خیلییییی بدتر بود دارن تک تک امتحانا رو خوب میدن و من همشون و دارم بد میدم هی خودم و تخریب و سرکوب میکنم از خودم بدم میاد از زندگی بدم میاد
دلم میخواد نفسم قطع شه
ی هفته هست دارم مدام به خودکشی فکر میکنم فقط به خاطر مامانم صبر میکنم چون میدونم اون خیلی اذیت میشه
شاید چیزی که من براتون میگم خیلی عادی باشه ولی من به عنوان ی نوجوون ۱۶ ساله دارم زیر فشار عصبی و روانیش نابود میشم حاضرم جای همه باشم جز خودم