2777
2789
عنوان

خودکشی...میشه بیاین

90 بازدید | 32 پست

سلام 

اول از همه بگم من از قبل با محیط اینجا آشنایی دارم و الان به خاطر مشکلم عضو سایت شدم 

چون همیشه دیدم نی نی سایتی ها چقدر خوبن و به داد هم میرسن و من از نبود آدم و دوست به اینجا پناه آوردم 

راستش من امسال کلاس دهمم و برای اولین بار امتحاناتمون نهایی شد 

از کلاس اول تا الان همیشه جزوه دانش آموزای رتبه برتر بودم همیشه کل فامیل خانواده و...ازم توقع قبولی بهترین رشته رو داشتن و من زیر فشار این توقع دارم جون میکنم 

کل سال و با هدف و انگیزه درس خوندم که شاید توی امتحانات نهایی موفق شم حداقل ی بخشی از مسیر موفقیتم رو طی کنم 

شبا تا صب بیدار موندم و تلاش کردم و همین انتظار بقیه رو بالا تر برد تا جاییکه تمام دبیرا و....از من توقع نمره ی ۲۰ و داشتن توی نهایی 

و نهایی رسید و من واقعا نمیدونم چرا دارم یکی یکی امتحانام رو خراب میکنم از بس فشار و استرس کشیدم طی همین یه هفته ۳ کیلو کم کردم مریض شدم تا جاییکه خانوادم بهم میگن نمیخواد درس بخونی ولی مشخصه برای تظاهر میگن و تو نگاهشون و توقعشون ی چیز دیگست 

مدرسه ی خاص نیستم ولی جزو مدرسه های خوب شهرمون هست وقتی میبینم کل دانش آموزا حتی اوناییکه درسشون از من خیلییییی بدتر بود دارن تک تک امتحانا رو خوب میدن و من همشون و دارم بد میدم هی خودم و تخریب و سرکوب میکنم از خودم بدم میاد از زندگی بدم میاد 

دلم میخواد نفسم قطع شه 

ی هفته هست دارم مدام به خودکشی فکر میکنم فقط به خاطر مامانم صبر میکنم چون میدونم اون خیلی اذیت میشه

شاید چیزی که من براتون میگم خیلی عادی باشه ولی من به عنوان ی نوجوون ۱۶ ساله دارم زیر فشار عصبی و روانیش نابود میشم حاضرم جای همه باشم جز خودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزی نبود که من میخواستم:)هیچ انگیزه ای برام نمونده 

امتحانایی رو که دارم بد میدم همش به صورت معمولی ۲۰ میشدم و از اینکه بلدم و دارم هی بد میدم حالم و داغون تر میکنه

تو ۲۲ سالگی خودکشی کردم 

اگه مادرم نمی فهمید شاید میمردم 

موقعی که حالم بد شد مثل چی پشیمون بودم فقط گریه میکردم و میگفتم غلط کردم میخوام زندگی کنم 

خیلی هم مشکلات روحی روانی داشتم خیییلی

عوارض جسمی زیادی بجا گذاشت که هنوز درگیرم 

اینکارو نکن پشیمون میشی واقعا ارزششو نداره 

نه تنها درس که هر چیز دیگه ای انقدر ارزش نداره که بخاطرش بخوای نفست رو ببری 

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند

عزیزم دختر خوب ...ملاک ۲۰ شدن نیست...تو مطمعنا دختر توانمندی هستی و الان فقط تحت فشاری ...بیا یک کاری کن...فکر کن اصلا امتحان نداری و فقط برای معلوماتت داری درس میخونی ...

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...

عزیزم شما که پایه نهم هم امتحانات نهایی استانی بوده بهرحال تجربه شو داری نباید اینقدر به خودت فشار وارد کنی اصلا اهمیت نداره اصلا گیرم یکسال دیرتر درست تموم شه واقعا اسمون به زمین نمیاد مدرسه تون مشاور نداره یا اینکه از مدرسه نامه بگیر به مرکز مشاوره اموزش و پرورش مراجعه کن برای دانش آموزان رایگان هست اونا خیلی خوب راهنماییت میکنن که از استرس و اضطرابت کم بشه

دوستم داره مهاجرت میکنه بعد چون درسای مدرسشو اکثرشو شهریور پاس شده بود، یه فرمی از مدرسه گرفتیم که توش اسامی شهریوریا بود. مثلا فک کن ده سال پیش نهایی داشتیم ما. اون لیست رو دیدم، دیدم عه کل همکلاسیامون که الان شرکت دارن یا اکثرا خارج دارن صفا میکنن شهریوری بودن. منم عین اسکلا دلم خوشه نهاییام همش بیست بود رتبم فلان بود دانشگام فلان بود. خیلی باید دید وسیعتری داشته باشی تا بفهمی موفقیت صرفا به امتحان نهایی نیست

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

عزیزم خواهر منم مثل توعه دقیقا تیزهوشانم هس همشو خراب کرد همشو19 و18 و 17 و 16 شده هیچکدوم بیست نشده 

بقیه 20 نشدن اگه گفتن هم الکی بهت گفتن  چون خیلی سخته نهایی، بعدم تو تلاش خودتو کردی دیگه اون سرنوشته که مشخص میکنه چیزی از دستت برنمیاد

و اینکه بهت بگم حتما نمره 20 ملاک نیست ملاک رقیبات هستن که من خواهرم و دوستاشو دیدم و دخترعممو دیدم همشون درس خون بودن الان دقیقا مثل تو هستن همه همینن.. 

چو بامنی بی همه ای، با همه ای چو بی منی 🫶🏻
نکنیاااااا منم‌مث توام گور پدر درسسسسس حیف نفس پاکت

وقتی کل انگیزه و آیندت رو وابسته به همین درس بدونی دیگه نمیشه این و بگی 

واقعا دوست دارم بمیرم 

اولش فکر کردم عادیه از سرم می افته 

ولی الان هی دارم بیشتر بهش روی میارم 

حس میکنم تنها انتخابمه

به جهنم که بد دادی فدات شم 

برای دیگران زندگی نکن 

بیخیال دختر قشنگم 

من همیشه تو مدرسه شب و روز درس خوندم 

توی دانشگاه شب و روز درس خوندم 

چه مدرسه و چه دانشگاه شاگرد اول بودم 

کلی حرص خوردم 

اما حالا میبینم شاگرد تنبل ها هم موقعیت شغلی  و مالی‌ بهتری از من دارن 

و من الکی اونقدر جوش زدم  

وای بچه تو بری دوازدهم میخوای چی کنی؟ بشین سرجات توقع بقیه به درک

من 20 سالمه امسال دارم دیپلم میگیرم یکی یکی دارم گند میزنم ولی برام فقط قبولی ملاکه!

سلامت روح و جسم خودتو به باد نده دانشگاه قحطیش نیومده و دیپلم هیچ تاثیری در 10 سال اینده تو نداره! یه مدرک آشغال که سر گرفتنش فقط خودتو شکنجه میدی اونم شکنجه جبران ناپذیر! جون خودتو بگیری واسه توقع مردم؟ من ریدم تو توقع مردم!!! فردا روز به ازدواج کردنت نگاه میکنن به زندگی ایندت نه به دیپلمت! پس بررو دنبال علاقت بچه بازی هم در نیار درس به هیچ دردت نمیخوره که خودتو شکنجه کنی!

یدونه صلوات میفرستی به نیت حاجتم🤲🏼