2777
2789
عنوان

همه چی تو زندگی پوله ؟؟

28 بازدید | 15 پست

بنظر من همه چی تو زندگی پوله 

وقتی پول نباشه همیشه ادم عصبیه 

هرچقدر ام ادم خوب درست و پاک و...باشه دیده نمیشه نظر شما چیه ؟؟

هرچه در جستن آنی ،آنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

از نظر من همه چیز پول نیست

ولی خیلی تاثیر داره و خیلی از چیزا با پول درست میشه

همه چیز نیست و درصد خیلی زیادی تاثیرگذاره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

خیلی چیزا به پول بستگی داره

نبودش دل خوش رو میبره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

موافق نیستم

خیلی چیزا با پول بدست نمیاد

مثه سلامتی

مثه خانواده

مثه همسر خوب

مثه پدر و مادر خوب

مثه آرامش

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

پوله.... شاید با پول خوشبخت نشی ولی بی پول قطعا بد بخت میشی....

الهی و ربی من لی غیرک. بالخره توی یک روز بارونی ☔️ ساعت 8صبح رفتم تست بتا دادم و درتاریخ19اسفند 1403 فهمیدم مامان شدم😍😍اونم بعد از5ونیم سال انتظار...تاریخ 27اسفند رفتم ساک حاملگی دیدم نی نی جاش حسابی خوب و راحت بود...1فروردین لکه دیدم و بازرگانی رفتم سونو دکتر گفت یه جنین دارای ضربان 🫀 قلب 😍 و یه هماتوم جزئی...6فروردین بازم رفتم ببینم هماتوم تموم شده که اثری ازش نبود و کنجد مامان شده بود لوبیا😍 16 فروردین اولین بار صدای قلبشو شنیدم دورش بگردم بمونی برامون...بابات عاشقته تاتو بیای خیلی انتظار کشیده ان شالله این حس قسمت همه منتظرا...من بعد از سه بار آی واف و سه بار پانکچر با اولین انتقال دکتر علیرضایی مرکز مام مامان شدم

من به یه چیز معتقدم پول خوشبختی نمیاره اما بی پولی بدبختی و فلاکت میاره یعنی برای خوشبختی چند تا عامل نیاز هست یکی از مهمتربن هاش پوله یکی دیگه سلامتی یکی آرامش روان اینا کنار هم خوشبختی میاره