2777
2789
عنوان

بازی صد در صد پولساز

299 بازدید | 6 پست

بچه ها ی بازی هست شاید خیلیاتون شنیده باشین تو تلگرام قراره لیست شدنی تون بده که ارزش یک تون برابر با ۶,۷دلاره اگه دوست دارین تا وقت هست بازی کنین و پول در بیارین خیلی بهتر از نات کوینه هر روز ۵میلیون سکه هدیه میده ایشالا ک بازی کنین و بدردتون بخوره

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمش چیه؟ و اینکه هر تون معادل چند سکه هست؟

@marmar_m5008 تو تلگرام پیام بدین لینکشو بفرستم هر تون ۶۰۰ ۷۰۰هزار تومنه بستگی داره چقدر جمع کنین کاملا معتبره

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤
اسمش چیه چجوریه

تو تلگرام پیام بدین لینکشو بفرستم کاملا معتبره تیک آبی داره و بهتر از نات کوینه@marmar_m5008

با سلام خدمت دوستان صرافی او ام پی فینیکس یک جشنواره گذاشته که برای ثبت نام و دعوت پول میده که حتی میشه همون لحظه برداشت کرد و اینکه ثبت نام و احراز هویت کلا یه دقیقه بیشتر وقتتونو نمیکیره از دستش ندید و با کد معرف ثبت نام بتونید برداشت کد معرف

XQZZ5ZGNZ

با این کد ثبت نام کنید و مبلغش رو اول ثبت نام دریافت کنید بهترین فرصته

MX3FNA کد دعوت به بلو بانک هرکس استفاده کنه 20 هزارتومان براش واریز می کنم فقط باید اثبات بشه امکانات بلو بانک مواردی همچون افتتاح حساب آنلاین؛ قرعه کشی های متنوع ، رنگ کارت های دلخواه و پرداخت وام کارت و به کارت آسان می باشد کد دعوت : MX3FNA