2777
2789
عنوان

چجوری باور کنم باردار نیستم؟

524 بازدید | 39 پست

دوهفته ست به شدت گرسنه ام.گاهی تپش قلب و تنگی نفس دارم. همش خسته ام. چندین بار تخمدان چپم تیر کشیده .زیر دلم حالت گرفتگی داره وخیلی کم درد میکنه و زیاد نمیتونم سرپا وایستم.ترشحات فوق العاده زیاد سفید و کرم مانند دارم.

دوروز هم هست زیر دلم احساس نبض میکنم.ولی بی بی چکم منفیه!!!!!! همه میگن این علائم تلقینه،ولی من خودم باور نمیکنم. امروز روز35 سیکلمه

کسی هست جز آزمایش خون و بی بی چک راه دیگه ای برای تشخیص داشته باشه؟

خدا یا صد هزار مرتبه شکر بابت این هدیه کوچک ،اما بزرگ 

دیگه عزیزم بالاتر از آزمایش خون که نداریم. می دونم سخته خودمم منتظر بچه هستم سقط داشتم واقعا انتظار روانی کننده هست خدا صبر بده بهمون.

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما همه همینطوریم تمام علایم و داریم ولی منفیه.حتما ماه اولت ک خورده تو ذوقت؟ همیشه پریودت عقب ...

نه ماه دوممه

ولی ماه پیش اصلا اینجوری نبودم و زودتر از موعد پریود شدم.روز 24سیکلم پر اومد. از انتظار متنفرم.خسته شدم.

این ماه هم همون روز 24سیکلم از صبح شدید دل درد داشتم و بدنم حالت لرزش پیدا کرده بود .همیشه چند ساعت قبل از این که پریود بشم اینجوری میشم ،اومدم خونه و بدو بدو رفتم که نوار بذارم ولی خبری نبود.از فرداش هم دیگه دل درد نداشتم و فقط ترشحات زیاد.الان از اون روز 10روز گذشته و فقط ترشح دارم.

اگه کاملا مطمئن باشم باردار نیستم حداقل میتونم چیزای قاعده آور بخورم

عزیزم ما همه همینطوریم تمام علایم و داریم ولی منفیه.حتما ماه اولت ک خورده تو ذوقت؟ همیشه پریودت عقب ...

شما چقد عقب انداختی؟

دیگه عزیزم بالاتر از آزمایش خون که نداریم. می دونم سخته خودمم منتظر بچه هستم سقط داشتم واقعا انتظار ...

چند وقته اقدامی؟ قبل موعد پریودیم آز دادم منفی بود

پریودام نا منظم بود از قبل ،معمولا 28تا33روز بود.البته چند ماه پیش یه بار 40روز هم شد 

چند وقته اقدامی؟ قبل موعد پریودیم آز دادم منفی بود

بازم منتظر شو البته ب علایم دل نبند من از رو عقب انداختنت میگم ک اگ قبلا سابقه نداشتی ممکنه باردار باشی بعضیا لقاحشون دیرتر اتفاق میفته و دیر مثبت میشه واسشون

من تاحالا عقب ننداختم چار ماهه اقدامم ماه قبل سه روز زودتر پری شدم علایمم مث شما همشو دارم

از اول اقدامت پریودی هات بهم ریخت یا از ماه پیش؟ روز موعد دل درد هم داشتی؟

من دوساله منتظرم و دیگه اصلا انگار عادت کردم و واسم مهم نیست.البته سعی میکنم واسم مهم نباشه،یهو هم بهم میریزم.ان شاالله که شمام بارداری نگران نباش،نشدم به امید خدا ماه بعد میشی

دقیقا منم بعد ۶ روز تاخیر تازه با مصرف دوفاستون پری شدم دیروز.این ماه میشه ماه ۴ اقدام دیگه هرچی خدا صلاح بدونه .خدا خودش دامن همه منتظرا رو سبز کنه .بهتره دنبال علایم نباشیم .

خدایا فقط به امید تو.