2777
2789
عنوان

دهمی های ریاضی بیاید

34 بازدید | 7 پست

سلام 

بنظرتون امتحان فیزیک چطور بود ار عملکردتون راضی بودید؟

خود من که فک کنم ۱۷ بشم اما اصلا راضی نیستم چون خیلی زحمت کشیدم شب امتحانی هم نیستم هم در طول ترم میخونم هم شب امتحان و اینکه به مرور اکتفا نمیکنم دوباره میخونم. 

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

دهم که نیستم ولی انگار واسه اکثر بچه‌ها سخت بوده خیلی خودتو نگران نکن

و چون سخت بوده همون نمره ۱۷ هم تراز بدی بهت نمیده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهم که نیستم ولی انگار واسه اکثر بچه‌ها سخت بوده خیلی خودتو نگران نکن و چون سخت بوده همون نمره ۱۷ ه ...

نمیتونم واقعا چون تراز اونی مه ۱۷.۲۵ میشه با تراز اونی که ۱۷.۵ میشه خیلی فرق داره حالا چه برسه به اینکه ۲۰ بشی. 

مدرسه م هم نمونه دولتی هستش موقع امتحان دینی داشتم با یکی از بچه های مدارس عادی توی حوضه صحبت میکردم حالا من آدم خون گرمی هستم برعکس یکی از همکلاسی هام و باهاش صمیمی صحبت کردم گفتش نامردیه که شما با ما امتحان میدید چون شما تو شرایط بهتری درس میخونید آخه چه ربطی داره. 

دوست من مدرسه عادیه با معدل ۱۸ و خورده ای ترم پیش شده شاگرد سوم کلاس اونوقت من با معدل بالای ۱۹ شدم شاگرد یازدهم کلاس خب ما خودمون زحمت میکشیم جوابا بهمون الهام نمیشه که واقعا. 

توی حوضه هم بیشتر به بچه های مدارس ما سخت میگیرن امروز چند نفر تقلب کردن اما نمیدونم مراقبا نفهمیدن یا اهمیت ندادن. 

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

نمیتونم واقعا چون تراز اونی مه ۱۷.۲۵ میشه با تراز اونی که ۱۷.۵ میشه خیلی فرق داره حالا چه برسه به ای ...

بیین سر تا پای نهایی و کنکور نامردی و بی‌عدالتیه فقط این نیست که شما تو شرایط بهتری بودین بخوای بررسی کنی میبینی بی‌عدالتی توش بیشتره 

بعد اینکه نگران نباش همونطور که امتحان برای تو سخت بوده برای بقیه هم سخت بوده وقتی هم سخت باشه یعنی تراز بیشتری میده

فقط این امتحان هم نیست هنوز کلی امتحان دیگه مونده که میتونی با اونا تا حدودی جبران کنی ترازی که فکر میکنی از دست دادی رو

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیین سر تا پای نهایی و کنکور نامردی و بی‌عدالتیه فقط این نیست که شما تو شرایط بهتری بودین بخوای بررس ...

آره خودمم قبول دارم و از این بی عدالتی ها زیاد دیدم.

آره برای امتحانات بعدیم بیشتر میخونم ممنون از دلداریت❤

نمیدونم چندمی اما موفق باشی🙂♥

آره خودمم قبول دارم و از این بی عدالتی ها زیاد دیدم.  آره برای امتحانات بعدیم بیشتر میخونم ممن ...

ممنون همچنین 💕