2777
2789
عنوان

با خواهرم دعوا کردم یه لحظه بیاین

83 بازدید | 22 پست

یه خواهر 17 ساله دارم کلاس یازدهمه درساش خیلی خوبه و خیلی باهوشه

از وقتی امتحان نهاییاش شروع شده هی زنگ میزنه به من اه و ناله میکنه که آبجی استرس دارم نمیتونم درس بخونم منم همش دلداریش میدادم و تشویقش میکردم درس بخونه دیروز زنگ زده میگه دیگه کتابامو جمع کردم نمیخام درس بخونم میخام آرامش داشته باشم منم دعواش کردم و گوشیو قطع کردم الان زنگ زده دوباره گریه میکنه میگه از پله افتادم دستم شکسته نرفتم امتحان خلاصه که همش گریه میکنه و استرس داره نمیدونم چیکار کنم 

توروخدا اگه میتونید بگید چیکارش کنیم چرا اینطوری شده؟

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

بنده خدا داره کلی اذیت میشه 🤦🏻‍♀️ ببرش مشاور تحصیلی بهش بگو ابجی همه ی زندگی که درس نیست که داری انقدر به خودت فشار میاری تو تلاش خودتو بکن چون باهوشی تلاش خودتو بکن بعدا پشیمون نشی ولی بخودت فشار نیار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هم صحبتی نیاز داره کنارش باش 

اخه دیگه چجوری باهاش صحبت کنم ؟

بخدا کم آوردم دیگه 

لطفا اگه میتونی راهنماییم کن 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
اون حس میکنه همه زندگیش به درس محدود شده یه ذره ببرینش بیرون پارک طبیعت مهمونی .....تا بفهمه زندگی ف ...

ینی بنظرت این رفتارش طبیعیه عزیزم؟

میگم نکنه خدایی نکرده اختلال روانی چیزی پیدا کرده؟

اخه دیگه چجوری باهاش صحبت کنم ؟ بخدا کم آوردم دیگه  لطفا اگه میتونی راهنماییم کن

باهاش قرار بگذار یه کافی شاپ یا سینما .

بهش پیام های انگیزشی بفرست

اگه تو کنارش نباشی ممکنه بره سراغ ادم هایی که جالب نیستن 

باهاش قرار بگذار یه کافی شاپ یا سینما . بهش پیام های انگیزشی بفرست اگه تو کنارش نباشی ممکنه بره سر ...

خیلییییییییی دلم گرفته 

خودم صبح تا شب سرکارم مشکلات خودمو دارم

بعد حالا تو این اوضاع خواهرمم داره این رفتارا رو میکنه با اینده اش بازی میکنه مامانمم هی زنگ میزنه به من ازش گله میکنه 

الان دوس دارم بشینم یه دل سیر گریه کنم 

اضطراب گرفته. بیشتر حواستون بهش باشه، باید ورزش کنه، تا هورمون هاش و هیجانش درست بشه. شاید نیاز به دوا هم داره اما الان وسط امتحانا شاید بهش نسازه. اضطراب با حرف زدن و نصحیت درست نمیشه باید مشغولش کنی و تنها نمونه

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
ببرینش پیش مشاور

مامان بابام وضع مالیشون زیاد خوب نیست وگرنه حتما اینکارو میکردم