با مدرکم تو شهرمون کار نیست ولی تو تهران چن جا هست ماهی 15میدن به نظرتون چیکار کنم کجا زندگی کنم نمیخوام خونه اجاره کنم خوابگاهی چیزی هست بشه زندگی کرد ؟به غیر دانشجو خوابگاه میدن؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
ببین عزیزم ما که اینجا بزرگ شدیم و خونه و زندگی داریم هم با ۱۵ تومن باید فقط پول اسنپ بدیم و یه چیزی تهش بمونه شکمتو سیر کنی ،شما که جا هم نداری پس اصلا نیا
عزیزم این حقوق برای تهران و برای کسی که محل اقامت نداره و ماشین هم نداره خیلی خیلی ناچیزه. و در عمل همش میره پای هزینه خورد و خوراک و باقیش که بماند. سعی کن یه هنری یاد بگیری شهر خودتون مشغول شی